Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viekö Facebook Messenger hirveästi akkua? Yritä tätä helppoa korjausta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook messengerErityisesti Facebookin pääsovellus on tunnettu pitkään melkoisena akkusyöppönä. Tuore ongelma Facebookin Messenger-sovelluksessa toi kuitenkin vielä rajumman akun kulutuksen.

Osalla käyttäjistä Facebook Messenger saattoi tämän takia alkaa kuluttamaan virtaa jopa 1 prosenttia akusta joka minuutti.

Onneksi ongelmiin on kuitenkin helppo ratkaisu: Facebook Messenger -sovellus tulee vain kokonaan sulkea ja käynnistää uudelleen. Tämä korjaa Messengeristä Facebookilla vastaavan johtajan David Marcusin twiitin mukaan pientä määrää käyttäjiä koskeneen palvelinpuolen ongelman esiintymisen.

Marcus myös pahoittelee ongelmia.

Kokonaan Facebook Messenger -sovelluksen voi sammuttaa moniajonäkymän kautta, johon Androidissa pääsee yleisesti kotinäppäimen vieressä sijaitsevasta toimintopainikkeesta ja iPhonessa painamalla kotipainiketta kahdesti. Pelkkä sovelluksesta muuten poistuminen ei korjaa ongelmaa, sillä sovellus jää tällöin päälle vielä taustalle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. LaDeX

  Kelle tulee uutena juttuna että bugaavan ohjelman sulkeminen voi auttaa? Perusjuttuja.

 2. Hendrik

  Kokeile tätä – älä käytä Facebookia!. 😂

  • Overlord

   Paras. Neuvo. Ikinä.

Tuoreimmat jutut