Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dellin uusi 2-in-1-kannettava latautuu langattomasti

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Dell Latitude 7285.

Dell Latitude 7285.

Dellin CES-messujen uutuuksiin lukeutuu myös Latitude 7285, jossa on yksi merkittävä erikoisuus. Se latautuu langattomasti, joka on tablettien ja kannettavien välimaastoon lukeutuvissa 2-in-1-laitteissa uusi juttu.

Älypuhelimissa langaton lataus on toki tuttua jo vuosien ajalta. Latitude 7285:ssa lataus on toteutettu sen näppäimistöosan sisältämällä WiTricityn magneettiseen resonanssiin perustuvalla langattoman latauksen tekniikalla.

Dell Latitude 7285 latautuu langattomasti.

Dell Latitude 7285 latautuu langattomasti.

Langattoman lataamisen ohella Dell Latitude 7285 tarjoaa muutenkin hyvän peruskattauksen tekniikkaa: 12 tuuman IGZO-tekniikan näyttö 2880×1920 pikselillä, Intelin uudet 7. sukupolven Kaby Lake -arkkitehtuurin suorittimet, 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia, jopa 512 gigatavua tallennusmuistia ja microSD-korttipaikka ja tuki Windows Hello -kameratunnistukselle.

Latitude 7285:n akunkestoksi Dell kertoo 6 tuntia tablettina ja 9 tuntia näppäimistö kiinnitettynä.

Langattomaan lataamiseen tarvittava alusta myydään erikseen. Myös näppäimistöosasta on tulossa tarjolle kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on hieman paksumpi mahdollistaen syvemmin painuvat näppäimet.

Saataville Dell Latitude 7285 on tulossa toukokuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut