Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fitbit uudisti sovelluksiaan – myös Fitbit Blaze päivittyy

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Fitbit Fitstar

Aktiivisuusrannekkeistaan tunnettu Fitbit uudistaa hyvinvoinnin ja kuntoilun palvelualustaansa. Kuntoilukello Fitbit Blaze saa ohjelmistopäivityksen, kun taas puhelinsovellusten osalta uutta ovat yhteisöllisyyttä lisäävä Community ja yksilöllisten tavoitteiden asettamista tukeva Personal Goal Setting Fitbit-sovelluksessa sekä Fitstarin uudistettu Personal Trainer -sovellus.

”Jotta ihmisiä voisi auttaa tekemään todellisia muutoksia omaan elämäntapaansa, terveyden ja hyvinvoinnin tavoittelusta pitää tehdä hauskaa, osallistavaa ja merkityksellistä”, sanoo James Park, Fitbitin toimitusjohtaja ja toinen perustajista.

Fitbit

Fitbitin oma sovellus on saanut uuden, yhteisöllisen Community-osion. Feed-toiminnossa voi jakaa innostavia hetkiä, kuten treeniyhteenvetoja, kuvia ja artikkeleita, sekä lukea Fitbitin asiantuntijoiden tuottamaa sisältöä. Friends liittää käyttäjän ystäviin, perheeseen ja muihin Fitbit-käyttäjiin. Kavereiden kanssa voi esimerkiksi kisata suuremmista askelmääristä, kannustaa ja lähettää viestejä. Groups tekee mahdolliseksi löytää ja liittyä samanmielisten ihmisten yhteisöihin. Valittavana on yli 20 ryhmää kuntoiluun, ravitsemukseen, hyvinvointiin ja painonhallintaan.

Fitbit

Fitbit-sovellus saa myös uuden Personal Goal Setting -asetuksen. Se hyödyntää käyttäjän aktiivisuusdataa, jotta tämä voi asettaa itselleen aina uusia, sopivan haastavia tavoitteita. Jos käyttäjä esimerkiksi pyrkii parempaan kuntoon ja datan mukaan kävelee keskimäärin 9200 askelta päivässä, Fitbit saattaa suositella tavoitteen nostamista 10 000 askeleeseen päivässä.

Fitbitin Fitstar Personal Trainer -sovellus saa päivityksen, jonka myötä tarjolla on entistä parempaa räätälöintiä ja motivointia.

Suositellut harjoitukset perustuvat käyttäjän Fitbit-laitteella tallennettuun päivittäiseen aktiivisuuteen. Jos käyttäjä on esimerkiksi edellisenä päivänä käynyt juoksulenkillä, sovellus voi ehdottaa räätälöityä harjoitusta vatsan ja käsivarren lihaksille, jolloin alavartalo saa palautua. Mukana on myös kaksi uutta sertifioitua personal traineria, Adrian ja Lea.

Fitbit Blaze

Kuntoilukello Fitbit Blaze päivittyy ja saa kaksi uutta hyvinvointi- ja kuntoiluominaisuutta. Fitbit Charge 2:sta tutut kestävyyskunnosta kertova Cardio Fitness Level sekä ohjatut, rentouttavat hengitysharjoitukset saapuvat päivityksen mukana Blazeen. Ohjelmistopäivityksellä Blazeen tulee myös kolme uutta kellotaulua.

Päivitetty Fitstar Personal Trainer on nyt saatavilla Android-puhelimiin, iOS-laitteisiin sekä verkossa englanniksi, ranskaksi, saksaksi, portugaliksi ja espanjaksi. Community on saatavilla Fitbit-sovelluksen käyttäjille Yhdysvalloissa maaliskuussa ja muualla maailmassa myöhemmin tänä vuonna. Personal Goal Setting tulee maailmanlaajuisesti kaikkien Fitbit-sovelluksen käyttäjien saatavilla tammikuun aikana ja Fitbit Blazen uudet ominaisuudet ovat saatavilla helmikuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut