Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DisplayMate: Samsung Galaxy S6:ssa kaikkien aikojen paras älypuhelimen näyttö

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge

DisplayMate on syynännyt Samsungin hiljattain esittelemät uutuusmallit, Galaxy S6:n ja S6 edgen ja niiden Super AMOLED -näytöt. Viime syksynä tämä näyttöalan asiantuntijataho nimesi Samsung Galaxy Note 4:n näytön kaikkien aikojen parhaaksi, ja nyt Samsungin uutuudet nousevat Note 4:n rinnalle jakamaan tuota titteliä.

DisplayMate kehuu, kuinka Samsung on parantanut näyttöteknologiaa viimevuotisesta Galaxy S5:stä, tarjoten samankokoisen näytön, mutta 27 prosenttia paremman väritarkkuuden, 12 lisää kirkkautta, 10 prosenttia paremman kontrastin ja luettavuuden kirkkaassa valaistuksessa, 20 prosentin parannuksen energiatehokkuudessa sekä ison hyppäyksen tarkkuudessa. Galaxy S6:ssa ja S6 edgessä resoluutio on 2560×1440 pikseliä, eli 3,7 megapikseliä, kun S5 käytti 2,1 megapikselin näyttöä. Pikselitiheys uusissa Galaxy S -malleissa nousee uusiin lukemiin, sillä 577 pikseliä tuumalla on suurin älypuhelimissa nähty pikselitiheys.

DisplayMaten mukaan uusien Galaxy S6:n ja S6 edgen näytöt jakavat kärkisijoja kaikissa mitatuissa ominaisuuksissa Galaxy Note 4:n näytön kanssa, mutta hatunnoston arvoisena testeissä pidettiin sitä, että Samsung on onnistunut sovittamaan tämän erinomaisesti toimivan teknologian vielä Note 4:n 5,7-tuumaista näyttöä pienempään tilaan. Lisäksi S6 edge saa kehuja sen reunoiltaan kaareutuvasta näytöstä, jonka reunat tuovat uusia toimintoja ja ominaisuuksia puhelimelle.

DisplayMaten testiraportissa mainitaan myös iPhone 6 ja 6 Plus, joita se ylisti viime syksynä kaikkien aikojen parhaista LCD-näytöistä. DisplayMaten mukaan sekä iPhoneissa että uusissa Samsungeissa on todella erinomaiset näytöt, mutta Samsungin uutuudet osoittavat, että OLED-näyttöjen kehitys on mennyt viimeisten viiden vuoden aikana ohi LCD-näytöistä, ja että LCD-näytöt tarvitsisivat uusia ratkaisuja pysyäkseen mukana OLED-näyttöjen kuvanlaadun kehityksessä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. V for vendetta

    Jokohan jo pikkuhiljaa loppuisi se applefanien ianikuinen nillitys siitä, kuinka ylivoimainen lcd-näyttö OLED-näyttöön verrattuna on :D

  2. kroisantti kekkonen

    OLED kuulostaakin paremmanlata kuin joku vanha lcd..

Tuoreimmat jutut