Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Puhelin vaativiin olosuhteisiin – Samsungin uusin Xcover kauppoihin huhtikuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Xcover 3Samsungin Galaxy Xcover -puhelinsarja saa täydennystä uudella tulokkaalla. Galaxy Xcover 3 on valmistajan mukaan tarkoitettu tarkoitettu varsinkin vaativissa olosuhteissa työskenteleville käyttäjille, jotka tarvitsevat pitkään kestävän akun, hyvät yhteydet, 4G-nopeudet ja vesi- ja pölytiiviin laitteen.

Uuden Galaxy Xcover 3 -mallin tallennustila on kaksinkertainen edeltäjäänsä verrattuna, eli kahdeksan gigatavua, näytön koko on kasvanut Galaxy Xcover 2:n neljästä tuumasta neljään ja puoleen tuumaan. Puhelin on IP67-luokituksen mukaisesti pölytiivis ja vesitiivis metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Puhelimella on myös MIL-STD 810G -luokitus. Puhelimen valmiusaikaa voi lisätä käyttämällä virransäästötilaa, jolloin kymmen prosentin latauksella puhelin kestää valmiustilassa vuorokauden.

Galaxy Xcover 3 on varustettu Samsung KNOX -mobiiliturvaratkaisulla, joka tarjoaa tietoturvaa erottelemalla työ- ja vapaa-ajan tiedostot. Sen lisäksi puhelimessa on tuki MDM-hallintaratkaisuille (Mobile Device Management), Active Directorylle ja Ms Exhange servereille.

Kevään aikana lanseerataan myös fyysisellä näppäimistöllä varustettu Xcover 550, jonka ominaisuudet soveltuvat pienyrityksille ja organisaatioille, jotka eivät tarvitse yritysdataa mobiilisti. Puhelimella onnistuu perustoiminnot, kuten puheluiden soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen ja Xcover 3:n tapaan sen ulkokuori on vahvistettu ja IP67-sertifioitu.

Galaxy Xcover 3 ja Xcover 550 tulevat kauppoihin huhtikuussa. Galaxy Xcover 3:n suositushinta on 289 euroa ja Xcover 550:n suositushinta 129 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut