Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy Note 4:ssa on maailman paras näyttö

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note 4 omaa maailman parhaan näytön älypuhelimissa

Samsung Galaxy Note 4 omaa maailman parhaan näytön älypuhelimissa

Näyttöalaa seuraava DisplayMate on ottanut tutkittavakseen Samsungin tuoreen Galaxy Note 4 -älypuhelimen. Samsung saanee edelleen olla tyytyväinen, koska DisplayMaten testien mukaan Galaxy Note 4:ssä maailman paras näyttö älypuhelinten saralla. Ykkössijan menettää aiemmin tänä vuonna julkistettu Samsung Galaxy S5, jossa on niin ikään loistava näyttö.

Galaxy Note 4 saa arvostelun lähes joka osa-alueelta todella hyvän tai erinomaisen arvosanan. Ainoastaan yhdessä osa-alueessa tulos jää arvosanaan hyvä. Galaxy S5:n ohella esiteltiin ominaisuus, joka muokkaa värientoistoa eri tilanteissa. Myös Note 4 omaa kyseisen ominaisuuden ja puhelin saakin siitä kehuja.

Näyttö saa kehuja myös mustasta väristä, joka on AMOLED-näytöissä totutusti todella mustaa. Värientoistokin on luonnollisesti hyvällä mallilla. Galaxy Note 4:n väriavaruus edusti jopa 130 prosenttia standardina käytetystä sRGB / Rec.709:stä. Tämä tosin toteutuu Adaptive Display -tilassa. Normaalissa tilassa näyttö toistaa noin 100 prosenttia sRGB / Rec.709:stä.

Kirkkauttakin Galaxy Note 4:ssä riittää vaikka muilla jakaa, koska näyttö yltää parhaimmillaan 750 nitiin eli kandelaan neliömetrillä, mikä on 52 nitiä korkeampi tulos kuin Galaxy S5:ssä. Normaalissa tilassa Galaxy Note 4:n näyttö yltää noin 450 nitiin.

Kokonaisuudessaan voidaan siis todeta, että Note 4:ssä on todella hyvä näyttö ja Samsung tekee jatkuvasti hyvää työtä näyttöjen suhteen. Samsungilta tulee normaalisti kaksi uudenlaista AMOLED-näyttöä vuodessa, kun uutta tekniikkaa esitellään Galaxy S- ja Galaxy Note -sarjojen julkistuksien yhteydessä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Kirkkauttakin Galaxy Note 4:ssä riittää vaikka muilla jakaa, koska näyttö yltää parhaimmillaan 750 nitiin eli kandelaan neliömetrillä, mikä on 52 nitiä korkeampi tulos kuin Galaxy S5:ssä.

  Galaxy Note 4 ja Galaxy S5 mallien nit-luku taitaa olla jo korkeampi,mitä Nokia Lumia-malleissa (mm.Lumia 1020 ja 930-mallien) on!.

 2. omppu

  eipä näy omenaa tälläkään listalla :Dtäys floppi :D
  ps. vili the vinkuintiaani: taitaa sapettaa kun niin keskinkertaisen laitoksen julkaisivat :P

 3. Pukki...

  mr. omppu taitaa olla varsin pihalla :)
  Mainitsemasi flopin sijaan kutonen rikkoi kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Ilmeisesti mielestäsi on tärkeintä että puhelin toimii paperilla. Meille muille tärkeintä on se millainen se on käytössä. Siitä kertoo myös Applen laitteisiin liittyvät tyytyväisyystilastot.

 4. Juha

  Appless on kallein näyttö,eli se on paras.

 5. apple

  Mielestäni koska applen laitteet maksavat eniten niin ne ovat myös parhaita

  • Plote

   jep jos maksan ladasta 1 000 000 e ja ferrarista 10 e
   kallein on aina paras????

   • pluto

    kyl mun mielestä sillon lada on parempi jos maksais miljoonan.

   • Sami

    Nimenomaan, kuten Plote sanoi: hinnalle on aina perusteensa. Sen takia Apple on kallis, koska laatu ja ominaisuudet maksaa. Jos Ferrari maksaa 10 euroa, niin siinä on pakko olla jotain vikaa ja toisaalta kallis Lada viittaa myös siihen, että sen laatuun on panostettu. Loogista eikö vain?

    Ja vaikkei Apple olisi kallein, on se silti paras.

  • Wasd

   Osta ennemmin Vertu. Eivät toki ole varmaan kalleimpia, mutta eivät ne ole ihan halpojakaan useimmille.

 6. Gr33n4reason

  ”Hinnalle aina perustelut.”… Joo mäinhän se menee. Oneplus One. 300€ 64Gb ja tehoa löytyy vaikka muille jakaa. Kyllä se on se merkki mikä maksaa.

  • Vili

   Niinjoo koska oneplus onessa kaikki onkin yhtä hyvää kun kilpailijoilla?

   Aina sitä jostain on tingittävä jos halvan ostaa, ensimmäisenä tulee mieleen kamera.

   ”The 13-megapixel camera on the OnePlus One is fine for the money, but not spectacular; it frequently captures soft, noisy snapshots if the lighting conditions aren’t ideal.”

   Nopeasti luin muutaman oneplusonen kamera arvostelun ja kameraa ei missään kehuttu, mutta todettiin lopuksi puolustukseksi, että hintahan on todella edullinen, eli huonoa kameraa voikin siis odottaa.

   Näin se juuri menee, eli turha väittää että se on se merkki mikä ainoastaan maksaa, varmasti oneplusonessa on muutakin missä on tingitty, että on saatu hinta alas.

  • Severi

   Nyt on oltava Vilin kanssa samaa mieltä. Mielummin minä iPhonen ostaisin, kuin kiinalaishalpalaitetta. Ei koskaan tiedä, että millon räjähtää taskuun tai soittaessa päähän, kauheeta ajatella moista…

   Muut kilpailijat tarjoavat paremman ekosysteemin, kuten Apple ja Samsung. Mielummin kallis merkki, kuin hengenvaarallinen kiinanvekotin.

   • 1+1 omistaja

    Itsellä ollut n. Viikon Oneplus One ja mielestäni kamera on ehdottomasti tarpeeksi hyvä. Oneplus ei ehkä ole maailman paras puhelin, mutta kuuluu top 10, mutta hinta – laatu suhde on kyllä maailman paras!!!

 7. Miksu

  One plus olen kamera on sonyn kamera, ei huonoimmasta päästä, mutta ei paraskaan. Ja yksi syy miksi puhelin on niin halpa, on se ettei markkinointiin ole laitettu rahaa juuri ollenkaan, vaan sitä on mainostettu netissä, some palveluiden kautta, kilpailuilla, yms. Näin voidaan painaa hinta alas, kun markkinointiin ei mene käytännössä rahaa ollenkaan. Toista se on esim. Samsugilla joka laittoi rahaa markkinointiin vuonna 2012 käsittämättömät 8,9 miljardia euroa ja se Näkyy myös puhelimen hinnassa, kun verrataan one plussaa vaikka S5:seen

 8. Gr33n4reason

  Onhan siinä joo muutamasta asiasta timgitty mutta ei nyt jonkun S5 valmistuskaan maksa kun sen 250€. Ja muistin määrä vaikuttaa myöskin ihan liikaa hintaan. Jos sen 16Gb:n tilalle laittaakin 32Gb, niin ei sekään maksa kuin se muutama euroa. Kyllähän sitä rahaa sitten tietysti siihen markkinointiin ja muihin kuluihin tarvitaan, mutta minä sanoisin että joku 350-450€ olisi sellainen järkevä hintahaarukka. Itsellä kourassa Xperia Z1 ja hintaa oli 350€ ja 20.7Mp kamera sekä Snapdragon 800.

 9. applessucks

  phonea olen testannut ja mietin, kuka idiootti maksaa sellaisesta. Tässä tapeltiin hinnoista, kyllä se on tyhmä joka maksaa, eikä se joka pyytää. Pysyn Samsungissa edelleen. On Mersut ja Bemaritkin halvempia kuin Ferrarit ja ajelen niillä mieluiten kuin turhalla Ferrarilla

Tuoreimmat jutut