Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen palveluita nurin – App Store ja iTunes eivät toimi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iTunes nurinApplen palvelimilla on tänään häikkää, sillä iTunesin musiikkikauppaan, iBooks-kauppaan tai App Storeen ei tällä hetkellä ole pääsyä. Applen oma järjestelmien tarkkailusivu näyttää vihreää valoa kaikille palveluile, mutta 9to5Macin mukaan sivu yleensäkin kertoo häiriöistä vasta jälkikäteen, mikä tekee koko sivusta melkoisen turhan.

iTunesin elokuvakauppaan näyttäisi olevan pääsy, mutta musiikkikaupan etusivu ei avaudu ja Top-listat -osio näyttää levyjen kannet, muttei artistien tai levyjen nimiä. Myös App Store oli vielä hetki sitten tavoittamattomissa, joskin tätä kirjoitettaessa sovelluskaupan etusivu jälleen toimii, mutta Top-listat ei.

Lisäksi sovelluskehittäjät ovat Applen keskustelupalstalla kertoneet ongelmista iTunes Connect -palvelussa, jonka kautta kehittäjät lataavat sovelluksiaan kauppaan tarjolle. Myös Redditissä käyttäjät ovat valitelleet ongelmista Applen palveluiden kanssa.

Päivitys klo 13.54: iTunesin musiikkikauppa näyttäisi jälleen toimivan, App Storen Top-listat eivät vieläkään.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut