Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pebble laittoi kellon tikittämään – tulossa uusi älykello?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pebble Steel eri väreissä ja metallisella tai nahkaisella rannehihnalla

Pebble Steel eri väreissä ja metallisella tai nahkaisella rannehihnalla

Pebble kertoi hiljattain rikkoneensa miljoonan asiakkaan rajan, mutta uutta älykelloa yhtiö ei ole esitellyt aikoihin. Alkuperäisen Pebblen älykellon jälkeen on nähty metallinen Pebble Steel. Nyt Pebblen verkkosivuilla tikittää kello, joka kielii mahdollisesti uudesta älykellosta.

Kirjoitushetkellä kellossa oli aikaa jäljellä reilut neljä päivää ja kuusi tuntia. Näin ollen ensi tiistaina kello 17 selviää, mitä Pebblellä on hihassaan. 9to5Macin saamien tietojen mukaan Pebbleltä tulisi uusi älykello, joka eroaisi edeltäjistään paljon.

Tulevaan Pebblen älykelloon tulisi aiempaa suurempi E Ink -näyttö. Samalla mustavalkoinen näyttö vaihtuisi värilliseen E Ink -näyttöön. Se ei kuitenkaan tukisi kosketusta, minkä vuoksi akunkeston odotetaan olevan edelleen hyvällä mallilla.

Ohjelmistopuolella olisi tapahtunut suuri muutos. Huhujen mukaan uusi käyttöjärjestelmä eroaisi huomattavasti nykyisestä Pebblen käyttöjärjestelmästä. Yhtiö on aiemmin palkannut entisiä WebOS -käyttöjärjestelmän kehittäjiä rakentamaan älykelloon uudenlaisen käyttöliittymän.

Pebblen sisuksissa hyrräisi gyroskoopilla varustettu ARM Cortex-M4 -suoritin . Tulevan kellon hinta olisi samaa tasoa kuin Pebble Steelillä. Se maksaa Pebblen verkkokaupassa tällä hetkellä 229 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Marko

    Toivottavasti tekevät tälläkertaa virallisella Wphone tuella, niin menee tod.näk.hankita listalle.

Tuoreimmat jutut