Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kotelovalmistaja vuotaa – taas lisää kuvia Galaxy S6:sta ja HTC One M9:stä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC One M9

HTC One M9

Viime päivinä Galaxy S6:sta on tullut jatkuvasti uusia vuotokuvia kotelovalmistajilta. Tämä päivä ei ole poikkeus, kun lisävarustevalmistaja Spiegen on julkaissut verkkokaupassaan uusia kuoria, jotka voi nyt ennakkotilata. Samaiselta valmistajalta on tullut Amazoniin myyntiin kuoria, jotka ovat tarkoitettu HTC One M9 -älypuhelimelle.

HTC One M9:ään olisi tulossa 20 megapikselin takakamera, jonka tukena olisi kaksois-LED-kuvausvalo. Toinen LED-valoista olisi sävyltään lämmin ja toinen kylmä. Tulevassa One M9:ssä ei olisi tuplakameraa, joka nähtiin One (M8):ssa.

One-älypuhelimet ovat tunnettuja niiden äänentoistostaan. One M9 ei olisi poikkeus, koska sen stereokaiuttimet olisivat tehty yhteistyössä Dolby Laboratoriesin kanssa. Näin ollen M9:n kaiuttimet käyttäisivät Dolby 5.1 -teknologiaa. Tulevan lippulaivaälypuhelimen yhteydessä HTC esittelisi uutta Sense 7 -käyttöliittymäänsä.

Galaxy S6:n tekniset ominaisuudet ovat jo pitkälti vuotaneet verkkoon. Samsungin tulevaan lippulaivaälypuhelimeen odotetaan 5,1 tuuman kosketusnäyttö 2560×1440 pikselin tarkkuudella, yhtiön omaa Exynos 7420 -järjestelmäpiiriä, kolmea gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavun tallennustilaa sekä 20 ja viiden megapikselin kameroita.

Lisää HTC One M9:stä ja Galaxy S6:sta voit lukea aiemmista jutuistamme.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut