Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pebble rikkoi miljoonan asiakkaan rajapyykin – mitä luvassa tänä vuonna?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vasemmalla alkuperäinen Pebble, oikealla uusi Pebble Steel

Vasemmalla alkuperäinen Pebble, oikealla uudempi Pebble Steel

Älykellomarkkinoita aikanaan käyntiin potkinut Pebble ilmoitti eilen uusimmat myyntilukunsa. Startupin mukaan Pebble-kelloja on myyty kaiken kaikkiaan yli miljoona kappaletta.

Pebblen mukaan miljoonan kappaleen raja meni rikki jo viime vuonna, kun miljoonas kello toimitettiin 31. joulukuuta. Viime vuoden maaliskuussa Pebblejä oli kaupattu vasta 400 000 kappaletta. Vuoden aikana tehdyt hinnanalennukset ja päivitykset ovat siis tehneet tehtävänsä.

2015 tulee olemaan Pebblelle kovan kilpailun vuosi, kiitos Apple Watchin ja alati laajentuvan Android Wear -alustan. Pebblen toimitusjohtaja Eric Migicovskyn mukaan yhtiö aikoo kuluvana vuonna tuoda saataville sekä uusia laitteita että täysin uuden ohjelmistopohjan, jollaista ei älykelloissa ole vielä nähty. ”Se ei muistuta nykyistä kelloamme eikä älypuhelintasi”, Migicovsky kuvailee.

Yhtiön nykyiselle ohjelmistopohjalle on kertynyt noin 6000 sovelluksen ja kellotaulun valikoima. Pebblen mukaan alustan tarjontaa rakentaa yli 25 000 kehittäjää ympäri maailmaa.

Migicovsky ei kertonut tarkkaan, milloin Pebble-uutuuksia nähdään markkinoilla. Yhtiö aikoo säästää korttinsa pidemmälle kuluvaan vuoteen. Varmaa kuitenkin on, että 2015 tulee olemaan älykellojen kannalta mielenkiintoinen vuosi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut