Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Väärennetty ”Apple Watch -prototyyppi” meni kaupaksi – olisitko sinä mennyt lankaan?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

eBayssa 19. tammikuuta myyty "Apple Watch -prototyyppi"

eBayssa 19. tammikuuta myyty ”Apple Watch -prototyyppi”

Eilen eBay-verkkohuutokauppaan ilmaantui myyntiin aidoksi prototyypiksi väitetty Apple Watch. Kohde meni kaupaksi jo muutamaa tuntia ja 31 tarjousta myöhemmin 260 dollarin eli noin 223 euron hintaan. Kellon aitous on kuitenkin herättänyt paljon epäilyksiä. Prototyypistä raportoi Cult of Mac.

Tuoteselosteen mukaan kyseessä on aito Applelta peräisin oleva prototyyppi. Myyjä kertoo saaneensa kellon Applella työskentelevän serkkunsa kautta. Lisäksi kellon kerrotaan olevan täysin toimiva ja laturilla varustettu.

Luonnollisesti tällaisten myyntikohteiden kanssa on aina oltava varovainen. Kuten Cult of Mac huomauttaa, laitteen ulkonäkö halvan ja tyylittömän oloista nahkahihnaa myöten hyvin pitkälti varmistaa, että kyseessä on väärennös. Tästä huolimatta kohde on onnistunut keräämään kiitettävän summan rahaa.

Vastaavia väärennöksiä on jo nähty ja tullaan varmasti näkemään vielä lukuisia ennen Apple Watchin virallista julkaisua. Viimeisimpien tietojen mukaan odotettu älykello saapuu markkinoille, ainakin yhdysvalloissa, maaliskuun aikana. Nähtäväksi jää, onko kellon julkaisu Applelle entistä paremman kauden alku vai lopunajan merkki.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. tietäjä

  a) Tuo kellotaulu on photoshopattu kuvaan.
  b) Tuo kello on LG G Watch.

  • Etpäs tiennytkään

   Olet väärässä.

   a) Kellotaulu on ihan oikeasti laitteessa eikä ole photoshopattu siihen millään tavoin.
   b) Kello ei ole LG mikälie, vaan mm. CES-messuilla myyty kiinalainen kopio, jota jälleenmyyjätkin myyvät parilla kymmenellä dollarilla.

   Mutta kaikkihan tiedämme, että iUskovaiset ostavat mitä tahansa, missä on Applen logo, olkoon sitten vaikka kuvan kaltainen halpa kiinalainen väärennös, kuten tässäkin tapauksessa näimme. :)

  • Vili

   Voisitko vähän perustella? Ja miten tämä uutinen liittyy tähän uutiseen?

   Tässä puretaan iPhone 6+ OIKEAOPPISESTI http://youtu.be/9caJBrMa61k ja tyyppi selvästi sanoo videolla, että akun irrottaessa pitää olla varovainen ja varsinkin käyttää vain muoviesineitä tai se voi syttyä palamaan.

   Samanlaisia ne kaikki akut on, jos niitä kovakouraisesti käsittelee kerjäät harmia. Tuskin nämä analyytikot :D jotka luuria purki edes tajusivat kuumentaa tuota liimaa ja siksi akun irroittimen vaati raakaa voimaa kuten laittamassasi uutisessa mainittiin.

   Pitää kuitenkin ensisijaisesti muistaa, että kenenkään ei kuuluisi tuolla tavalla iPhonea availla ja irroitella osia kuin huoltomiesten.

  • Vili

   ”Nikkein palkkaamat analyytikot joutuivat kuitenkin vaikeuksiin irrottaessaan Plussan akkua. Akku on niin vahvasti kiinnitetty, että sen irrottamiseen jouduttiin käyttämään raakaa voimaa. Tämä johti akun taipumiseen ja rikkoutumiseen, elektrolyytin vuotamiseen ja syttymiseen.”

   Jos joutuu käyttämään raakaa voimaa voisi varmaa miettiä, että hommaa paikalle jonkun joka osaa hommansa… :D tai olisi edes katsonut youtubesta oikeaoppiset purkuohjeet kuten minä tein.

Tuoreimmat jutut