Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Apple Watchin myynti alkamassa maaliskuussa”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watchin lanseeraus markkinoille tapahtuu Yhdysvalloissa maaliskuussa, kertovat 9to5Mac-sivuston Mark Gurmanin luotettavat lähteet.

Maaliskuun kerrotaan olevan Applen tämänhetkinen suunnitelma, mutta toki asiat voivat yhä myös muuttua, jos viime hetken ohjelmistokehityksessä tai valmistuksessa kohdataan uusia yllätyksellisiä ongelmia.

Apple kertoi viime vuonna tapahtuneen Watchin julkistuksen yhteydessä laitteen saapuvan myyntiin ”aikaisin vuonna 2015” tarkentamatta ajankohtaa. Sittemmin Applen tuore Retail-pomo Angela Ahrendts, joka vastaa yhtiön kaikista omista kaupoista, on todennut lanseerauksen tapahtuvan ”keväällä” kiinalaisen uudenvuoden jälkeen.

Muualla kuin Yhdysvalloissa lanseerauksen ajankohtaa ei tuore raporttikaan käsittele. Apple on hiljattain vaihdellut eri kansainvälisten verkkosivustojensa tekstejä liittyen Apple Watchin aikatauluun, joiden myötä näyttää mahdolliselta, etteivät edes isot Euroopan maat kuuluisi ensiaaltoon vaan lanseeraus saattaisi tapahtua pelkästään Yhdysvalloissa. Muutosten perusteella esimerkiksi Suomeen Apple Watch voisi tulla vasta vielä myöhemmin. Esimerkiksi viimeisimmissä iPhone-lanseerauksissa Suomi on kuulunut niin sanottuun toiseen aaltoon, kun ensimmäiseen on lukeutunut Yhdysvallat, suuria Euroopan maita sekä Aasian avainmaita.

9to5Macin mukaan Apple tulee järjestämään laajan koulutus- ja testausohjelman Apple-kauppojen työntekijöille. Yhdysvalloissa nämä ohjelmat viedään läpi 9.-16. helmikuuta.

Kellon julkistuksen jälkeen Applen kerrotaan viimeistelleen sen ohjelmistoa sekä testannut ja yrittänyt parantaa akunkestoa. Lisäksi paljon töitä kerrotaan tehdyn induktiivisen latauksen parantamiseksi.

Apple Watch tulee kolmena eri mallistona: Apple Watch Sportin lähtöhinnaksi Apple on kertonut 349 dollaria, mutta ruostumatonta terästä olevan Apple Watchin sekä kultaisen Apple Watch Editionin hinnoista ei ole annettu vielä virallista vihjettä. 9to5Macin mukaan teräksisen Apple Watchin hinta voisi lähteä noin 500 dollarista ja kultamallin hinta laskettaisiin tuhansissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kairaaja

  Tää on kyllä ruma kello. Applelta yleensä tulee tyylikkäitä laitteita…

  • akzuh

   Kauneus katsojan silmissä.

  • Vili

   Hyvältä tuo ainakin omaan silmään näyttää OIKEASSA elämässä. Toki en ole vielä nähnyt laitetta kuin videolla ja mainoskuvissa, mutta kyllähän ne niissä näyttää huomattavasti paremmalta kuin tuollaisessa 3D mallinnuksessa.

   http://youtu.be/UUSrp1DKBjw Ja mikä parasta Applen kannalta kuten videolta näkyy, laite näyttää eri ihmisten käytössä hyvin erilaiselta. Eli pienillä rannekkeen ym vaihdoilla saa kellosta hyvinkin erinäköisen. Tämä on juuri tärkeää, koska ei kaikki halua samanlaista kelloa. Uskonkin että tässä on nimenomaan se Apple Watchin yksi suurin kilapailukeino ja vahvuus.

 2. Jake123

  Teräksinen näyttää tyylikkältä :) Taidan hankkia kaks – toinen lahjaksi firmalta …toimen ei ;)

 3. dieappleandmicrosoft

  Onhan se ruma kerta kaikkiaan. Ihme hökötys.

 4. Norsu

  ”Apple Watchin hinta voisi lähteä noin 500 dollarista…”

  Suomessa 500 euroa + tuhkat pesästä.

 5. Idealisti

  Tuollainen mötikkähän tuo on mutta ensimmäisen generaation versio vasta niin ei kai sitä liikaa tarvitse Applelta toivoa. Välillä tuntuu että Apple tekee ihan tahallaan tuollaisen kellon rumiluksen että voivat sitten ensi vuonna julkaista uuden mallin kellosta joka 10x nopeampi ja 10x ohuempi ja niin uskomattoman innovatiivinen.

Tuoreimmat jutut