Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Qualcommin Snapdragon 810 jo tuotannossa – huhut ongelmista liioiteltuja

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon

Qualcommin uusi tehopiiri mobiililaitteisiin, Snapdragon 810, on ollut huhumyllyn pyörityksessä jo muutaman kuukauden. Viimeksi eilen huhuttiin, että Samsung saattaisi luopua Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin käytöstä tulevassa Galaxy S6:ssa piirin ylikuumenemisongelmien vuoksi, mutta nämä huhut on nyt tyrmätty.

LG ja Xiaomi ovat jo ehtineet julkistaa ensimmäiset Snapdragon 810 -piiriä käyttävät puhelinmallit, mikä jo itsessään viittaa vahvasti siihen, ettei piirissä suurempia ongelmia olisi. Lisäksi taiwanilaisen Digitimes-lehden mukaan piirin suurtuotanto on jo täydessä vauhdissa, eli mikäli ongelmia onkin ollut, ne on nyt saatu korjattua ja piirit tulevat puhelimiin suunnitelmien mukaisesti.

64-bittinen Snapdragon 810 on Qualcommin ensimmäinen big.LITTLE-arkkitehtuurin mukainen piiri. Sen suorittimessa on neljä tehokasta Cortex-A57 -ydintä sekä neljä vähävirtaista Cortex-A53 -ydintä. Vähäisellä kuormituksella suoritin käyttää neljää virtapihiä ydintä, mutta suurella kuormituksella kaikki kahdeksan ydintä ovat käytössä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut