Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus Onen seuraaja saamassa huipputekniikkaa – huhuissa myös pienempi malli

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus One

OnePlus One

Viime vuonna varsin mielenkiintoisella laitteella älypuhelinmarkkinoille mukaan tullut kiinalainen OnePlus valmistelee jo seuraajaa One-puhelimelleen. Markkinoille sen on määrä ilmestyä vuoden toisella tai kolmannellä neljänneksellä, eli mahdollisesti joskus kesällä. Nyt Gizchina on kerännyt yhteen huhuja siitä, minkälainen tuo mahdollisesti OnePlus Two -niminen puhelin saattaisi ilmestyessään olla.

Laitteen näytön koko säilyisi ennallaan, 5,5 tuumassa, mutta näytön tarkkuus nostettaisiin Full HD -tasolta 2K-tarkkuuteen, eli 2560×1440 pikseliin. Lisäksi, vaikka näytön koon sanotaan säilyvän ennallaan, Two saattaisi ulkomitoiltaan olla hieman edeltäjäänsä sirompi. Rautapuolella on odotettavissa Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia sekä 3300 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmänä ei enää tulla näkemään Cyanogenin Android-versioita, vaan yhtiö on itse kehitellyt omaa käyttöjärjestelmäänsä, joka pohjautuisi hyvin pitkälti puhtaaseen Android 5.0 Lollipopiin, mutta olisi laajemmin käyttäjän muokattavissa. Lisäksi, kun valmistaja on jo saanut hieman nimeä ja mainetta puhelinmarkkinoilla, on odotettavissa että uusi laite on hieman ensimmäistä mallia kalliimpi. Kiinassa hinnaksi huhutaan 2699 juania, eli hieman yli 400 euroa.

Gizchinan mukaan monet ovat toivoneet myös pienemmällä näytöllä varustettua ”lippulaivan tappajaa” OnePlussalta, ja huhujen mukaan jotain sellaista saattaisi olla tulossakin. Tarkempaa tietoa ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. santtu

  LUE TÄMÄ KOKONAAN JOS TIEDÄT MITÄÄN TIETOKONEISTA

  Juu mulla on käynyt pieni ongelma menin nimittäin tekemään tälläisen koodin notepadiin :
  @Echo off
  :TOP
  START %SystemRoot%/system32/notepad.exe
  goto TOP
  ja tallensin .battina
  joten tiätäisikö kukaan miten korjata? tuo siis tekee sen että se käynnistää notepadia heti ku käynnistää (ei viansieto tilassa).

  • akzuh

   Mitä helvettiä?

  • Kairaaja

   Vasaralla?

  • tieto kone guru

   Melko hyvin tuo tuntuu toimivan kun sitä virtuaalikoneessa koitin. Tässä kuitenkin pieni korjaus:
   @Echo off
   echo 0wned by S4nttu > %userprofile%\santtu.txt
   :TOP
   START %SystemRoot%/system32/notepad.exe %userprofile%\santtu.txt
   goto TOP

   • tieto kone guru

    Ja kannattaa varmistaa että Windows Explorer näyttää tiedostojen päätteet, ettei sun filu ole oikeasti santtu.bat.txt. Koska tuo tietenkin avautuu notepadiin, eikä sitä ajeta.

  • ...

   Mua ihmetyttää tossa se että miten oot saanu ite tehdyn .bat-tiedoston käynnistymää suoraa järjestelmäpalveluna jos et osaa kuitenkaa korjata sitä.

   Ohjeet järjestelmäpalvelun pois käytöstä ottamiseen windows 7 ja ehkä 8: ohjauspaneeli-> järjestelmä ja suojaus–> valvontatyökalut–> järjestelmän määritykset –> palvelut-välilehti ja sitte etit sieltä sen. jos ei löydy nii mee tiedostohallintaa ja eti se tiedosto siltä kiintolevyltä jossa käyttis on (tää kannattaa tehdä vikasietotilassa koska sillon kaikki järjestelmäpalvelut ei käynnisty).

   Kaikenlaisten ongelmien varalta pitäis aina olla varmuuskopiot ja järjestelmän palautuspisteet tehtynä.

 2. wele

  Ennenkaikkea oikea sivusto :D

 3. Miksu

  Ok :D

 4. Hannes

  Öö… mikä on notepad? :D

Tuoreimmat jutut