Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Haaveiletko jostain Xiaomin laitteesta? Näin yhtiö otti kantaa Euroopan valtaukseen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Googlen nyt jättävä Hugo Barra esitteli Nexus 7 -uutuuden Googlen tilaisuudessa

Hugo Barra Googlen leivissä ennen Xiaomille siirtymistä

Xiaomi paljasti eilen suurten ylisanojen saattelemana uudet Mi Note ja Mi Note Pro -puhelimensa. Julkistuksen jälkimainingeissa BBC haastatteli Xiaomin kansainvälistymistä johtavaa Hugo Barraa. Barra avasi lyhyesti muun muassa yhtiön laajentumissuunnitelmia ja mielipiteitä Xiaomin vertailusta Appleen.

Barran mukaan tulee kulumaan vielä ”muutama vuosi”, ennen kuin räjähtävästi kasvanut Xiaomi tuo laitteensa Euroopan tai Yhdysvaltojen markkinoille. Syyksi hän antaa kyseisten markkinoiden tiukkaakin tiukemman kilpailun. Lisäksi Barra arvelee, että Xiaomin valitsema toimintamalli on tehokkaampi kehittyvillä markkinoilla.

Apple-vertaukseen ja vihjauksiin kopioinnista Barra kommentoi sanomalla, että Xiaomi on tehnyt paljon mielenkiintoisia ja omaperäisiä asioita. ”Meitä on kopioitu enemmän kuin lähes mitään muuta kiinalaista yhtiötä”, toteaa Barra viitaten muun muassa yhtiön liiketoimintamalliin ja markkinointitapoihin.

Yhtiön toiminnan tehokkuutta Barra selittää kiinalaisella työkulttuurilla. Tavalliset työtunnit yhtiössä venyvät jopa iltakymmeneen asti, minkä lisäksi 80 prosenttia toimiston väestä saattaa löytyä työnsä parista vielä yhdeltätoista illalla. ”Usein työntekijät kokevat tehtävänsä niin tärkeäksi, että haluavat kuluttaa sen parissa ylimääräistä aikaa.”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Turmio

  80 prosenttia toimiston väestä saattaa löytyä työnsä parista vielä yhdeltätoista illalla. ”Usein työntekijät kokevat tehtävänsä niin tärkeäksi, että haluavat kuluttaa sen parissa ylimääräistä aikaa.”

  Buhahaa..ja tämänhän uskovat kaikki. Eiköhän se totuus ole, että kenkä laulaa, jos ei venytetä päivää ja varmasti ruhtinaallisella ylityö korvauksella. Uusia tekijöitä roikkuu ovenkahvassa japaninmerelle asti.

 2. pete

  Itse olen saamassa ensi viikolla huippuluokan xiaomia

  • youn gasmab

   Eli xiaonomi on jo laajentunut eurooppaan, koska netin kautta pystyy tilaamaan suomeen

Tuoreimmat jutut