Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC aloittanee MWC-rumban – uusi lippulaivaälypuhelin saapuu 1. maaliskuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC MWC

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC lienee ensimmäinen suuri valmistaja, joka julkistaa uudet älylaitteensa Mobile World Congressissa. Virallisesti messut alkavat 2. päivä maaliskuuta, mutta HTC pitää tilaisuutensa jo 1. päivä maaliskuuta. Yhtiö on tänään jakanut kutsunsa lehdistölle.

HTC:n on kirjoittanut kutsuunsa tekstin utopia in progress. Se kääntyy suomeksi utopiaa kehittämässä. Yhtiöltä odotetaan ainakin kahta uutta huippuälypuhelinta. HTC esittelisi luonnollisesti uuden lippulaivaälypuhelimensa. Vielä ei ole varmaa tietoa, tuleeko uusi lippulaivaälypuhelin One-nimellä vai huhutulla Hima-nimellä.

Yhtiö esittelisi myös suuremman version lippulaivaälypuhelimestaan. Molemmat laitteet olisivat älypuhelinten ehdotonta kärkeä. Molempien laitteiden sisuksista löytyisi Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri ja kolme gigatavua RAM-muistia.

HTC:n pienemmässä uutuudessa olisi viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttö – niin kuin HTC One (M8):ssakin. Suuremman puhelimen näytön koko olisi 5,5 tuumaa ja sen tarkkuus olisi 2560×1440 pikseliä. Puhelinten takapuolella sijaitsisivat 20,7 megapikselin kamerat, kun taas etupuolelta löytyisivät neljän megapikselin Ultrapixel -kamerat. Käyttöjärjestelmänä laitteissa toimisi Android 5.0 Lollipop HTC:n Sense-käyttöliittymällä.

Lisää tulevista puhelimista voit lukea aiemmista jutuistamme. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut