Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Posti aloittaa saman päivän toimitukset kuutena päivänä viikossa pk-seudulla – pakettien lauantaijakelu laajentuu myös uusille alueille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Postin pakettiautomaatti.

Postin pakettiautomaatti.Po

Posti on kertonut aloittavansa verkkokaupan saman päivän toimitukset kuutena päivänä viikossa. Syksyllä 2018 alkavan palvelun piirissä on ensin pääkaupunkiseutu. Palvelualue on laajentumassa myöhemmin.

”Suomalaisten verkkokauppainto on selvässä kasvussa. Suomalaiset kuluttajat haluavat verkkokauppaostoksilleen nopeat toimitukset ja paketin vaivattoman vastaanottotavan. Saman päivän toimitukset kuutena päivänä viikosta on yksi Postin palveluista, joilla haluamme tarjota nimenomaan suomalaiselle verkkokaupalle etulyöntiasema”, sanoo Postin pakettipalveluista vastaava johtaja Toni Laaksonen.

Saman päivän toimituksen piirissä ovat verkkokauppaostokset, jotka asiakas on tilannut kello 12 mennessä. Nämä Postipaketit Posti kuljettaa vastaanottajilleen pääkaupunkiseudulla samana päivänä tilauksesta kuutena päivänä viikossa. Paketit toimitetaan esimerkiksi marketeissa, kauppakeskuksissa ja taloyhtiön omissa tiloissa oleviin Postin automaatteihin.

Lisäksi Posti on kertonut aloittavansa syksyllä 2018 Jyväskylässä, Lahdessa ja Porissa pakettien toimitukset myös lauantaisin esimerkiksi markettien, kauppakeskusten ja taloyhtiöiden tiloissa sijaitseviin pakettiautomaatteihin ja Postin palvelupisteisiin.

Jo entuudestaan Posti toimittaa paketteja lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Turussa, Kuopiossa ja Seinäjoella. Syksyn jälkeen lauantaitoimituksen piirissä on jo lähes 2,3 miljoonaa suomalaista.

Suomalaiset pitävät pakettiautomaateista

Postialan järjestön IPC:n uusimman verkkokauppatutkimuksen mukaan muihin maihin verrattuna suomalaiset ostavat jonkin verran harvemmin verkkokaupasta. Suomalaisista asiakkaista 9 prosenttia ostaa viikoittain ja 29 prosenttia kerran kuussa. Kaikista tutkimukseen vastanneista 18 prosenttia ostaa viikoittain. Suomalaisten verkkokauppainto on kuitenkin kasvamassa.

Suomalaiset eroavat tutkimuksen mukaan merkittävästi muihin eurooppalaisiin siinä, miten he haluavat vastaanottaa pakettinsa. Suomalaiskuluttajista 22 prosenttia toivoo, että paketit toimitetaan pakettiautomaatteihin, kun muissa maissa tätä toivoo vain 4 prosenttia. Pakettiautomaatit ovat suomalaisten mielestä suositumpi tapa vastaanottaa paketteja kuin palvelupisteet. Suomalaisista 43 prosenttia puolestaan haluaa pakettinsa suoraan kotiin.

Posti rakentaa Suomessa yhtä Euroopan suurimmista pakettiautomaattiverkoista ja avaa 1 000 uutta automaattia kotikiinteistöihin ja yrityksiin 2019 mennessä. Automaattiverkostosta tulee yksi Euroopan suurimmista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Varmasti jotkut maalaistollot tästäkin suuttuvat,.

  • Hendriks

   Varmaankin on Kiinalaiset asialla.,., Pilkkuja vaan sullekki,.,.,

  • Jees

   Rasisti.

  • Matti#2

   No totta helvetissä tämä pitää tuoda saataville myös Pihtiputaassa ja Kyrvänlampinotkossa, maksoi mitä maksoi!

   • Mayor of Kyrvänlampinotko

    Matti#2, se kirjoitetaan ’Pihtiputaalla’.

    • Matti#2

     Ei kirjoiteta.

 2. Kairaaja

  Tärkeämpää olis postin saada homma hoidettua sillee ettei se paketti pyöris vähän väliä jossain hevon vit….

 3. pyärämiäs

  nii vantaa -> rusko posti 2vkoa ja ranskan amazonista 6pv. mikä postis kusee?

Tuoreimmat jutut