Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Raportti: Applelta ei uusia iPhoneja vuoden alkupuoliskolla – olisiko ”uusi” iPhone SE silti tulossa?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen Apple iPhone SE.

Nykyinen Apple iPhone SE.

Taiwanilainen Economic Daily News raportoi, ettei Applen suunnitelmiin kuulu yhtään uutta iPhone-mallia kuluvan vuoden alkupuoliskolla.

Tuorein raportti heittää kylmää vettä huhuille, joissa Applelta on odotettu uutta versiota sen iPhone-malliston pienimmästä vaihtoehdosta iPhone SE:stä.

Ensimmäinen iPhone SE nähtiin keväällä pari vuotta sitten, ja vuosi sitten keväällä Apple päivitti mallin tuplatuilla tallennusmuistivaihtoehdoilla.

Myöskään KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo, yleensä parhain lähde Applen suunnitelmien paljastajana, on ollut skeptinen uuden iPhone SE:n suhteen. Ainakaan merkittävää uudistusta ei Kuon mukaan olisi tulossa.

Kuon ja todennäköisesti myös Economic Daily Newsin lähteet voivat kuitenkin painottua iPhonejen kokoonpanosta laajiten vastaavalle Foxconnille. Mahdollisesti Foxconn ei kuitenkaan tulisi olemaan mukana uuden iPhone SE:n tuotannossa, sillä se saattaa tapahtua vain Intiassa Wistronin tehtailla.

Lisäksi voi olla, että iPhone SE uudistuisi hyvin kevyesti – esimerkiksi vain järjestelmäpiiriltään sekä värivaihtoehdoiltaan, joten tavallaan kyse ei olisi aivan uudesta iPhone-mallista.

Varmempia tietoja on Applen tulevista iPadeista ja myöhemmin syksyllä odotettavista iPhoneista. Ensimmäisenä pitäisi uudistua edullisimman 9,7 tuuman iPad-mallin yhdessä uuden MacBookin kanssa. Uudet iPad Prot seuraavat myöhemmin vuoden aikana ja esitellään näillä näkymin vuotuisessa WWDC-kehittäjäkonferenssissa kesäkuussa.

Economic Daily Newsin mukaan tulossa olisi uusi 11 tuuman iPad Pro, mutta tässä saattaa kyse olla vain pyöristyksestä. Jo nykyisin iPad Prossa on 10,5 tuuman näyttö. iPad Pro -mallien näytönreunusten odotetaan kaventuvan ja niiden saavan myös iPhone X:stä tutun Face ID -kasvojentunnistuksen.

Loppuvuodesta luvassa pitäisi olla kolme uutta iPhone-mallia – yksi 6,1 tuuman LCD-näytöllä ja kaksi OLED-näytöillä, 5,8 ja 6,5 tuuman koossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Varmastikin, myy edelleen todella hyvin,.

Tuoreimmat jutut