Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fitbitiltä uusi älykello ja lapsille suunnattu älyranneke – tällaisia ovat Fitbit Versa ja Ace

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Fitbit on esitellyt uusia laitteita. Fitbit Versa on Fitbitin omalla käyttöjärjestelmällä toimiva älykello ja Fitbit Ace on lapsille suunnattu älyranneke. Molemmat saapuivat ennakkomyyntiin tänään.

Fitbit Versa eri väreissä.

Fitbit Versa

Fitbit Versa on Fitbitin edullisempi älykello 199,95 euron hinnallaan. Ioniciin verrattuna Fitbit Versassa on pienempi näyttö ja hieman heikompi akunkesto. Myöskään GPS-paikannusta laitteessa ei ole. Versassa on 1,7 tuuman kosketusnäyttö, jonka kirkkaus on parhaimmillaan jopa 1 000 nitiä.

Käyttöaikaa yhdellä akullisella Fitbit lupaa Versa-älykellolleen neljä päivää. Tunnistimia kellossa on lähes joka lähtöön. Versassa on kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, optinen sykemittari, korkeusmittari ja valoisuuden tunnistin. Kellossa on myös tuki Wi-Fi-yhteyksille ja NFC-lähilukutekniikalle.

Fitbit Versa tulee saataville 199,95 euron hintaan kolmessa eri värivaihtoehdossa: mustana, ruusukultaisena ja harmaana. Erikoisversiot erilaisilla rannekkeilla saapuvat markkinoille 229,95 euron hintaan.  

Fitbitin uusi Fitbit OS 2.0 on esiasennettuna Versa-älykellossa. Sen suurin uudistus on henkilökohtainen hallintapaneeli, joka on löytyy älykellosta itsestään. Hallintapaneelin kautta käyttäjä näkee päivittäiset ja viikottaiset tiedot liikkumisestaan, tapahtumien historiatietoja, sykkeen, harjoituskoosteet sekä neuvoja ja vinkkejä. Fitbit kertoo, että ajan myötä hallintapaneelista tulee jatkuvasti personoidumpi.

Fitbit Ace

Fitbit Ace on lapsille suunnattu älyranneke. Vedenkestävän älyrannekkeen on tarkoitus kannustaa lapsia liikkumaan ja helpottaa vanhempia seuraamaan lapsiensa aktiivisuutta. Fitbit Ace seuraa myös lapsen nukkumistottumuksia.

Ace-älyranneke seuraa lapsen liikkumista ja palkitsee hyvistä suorituksista viestein ja kunniamerkein. Mikäli lapsi on pitkään liikkumatta, saattaa ranneke kehottaa lasta liikkumaan. Ace myös motivoi lasta liikkumaan.

Fitbit Ace -älyrannekkeilla voi kilpailla toisten kanssa, joilla on kyseinen älyranneke. Kaverukset voivat esimerkiksi ottaa kilpailun, kumpi ottaa enemmän askelia yhden päivän aikana.

Lapsille suunnattu Fitbit Ace -älyranneke on ennakkotilattavissa 99,95 euron hintaan. Se on saatavilla violettina ja sinisenä. Fitbitin mukaan Ace tulee jälleenmyyjäliikkeisiin toisella vuosineljänneksellä, ja Suomessa Acea jälleenmyy Gigantti.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jacco

  Noin just ja taas Applen perässä tämäkin firma järkevöityy :)
  Niin ne kiltit pojat pissaa 🤣😂🤫
  …monet sisukalut kun nelikulmaisina eivät pyöreään koppaansovi/mahdu..

 2. Ismo

  Hyviä vehkeitä muuten nuo Fitbitit mutta rannekkeet on sekundaa. Itselläni Charge 2 ja kolmas ranneke menossa puoleentoista vuoteen. Kiltisti ovat lähettäneet uuden takuuseen joka kerran kun on hajonnut, mutta alkaa silti vituttaa kun eivät tee itse juurisyylle mitään, eli teetä parempia rannekkeita alihankkijoillaan. (Liimaus purkautuu laitteen ja rannekkeen saumasta ja ranneke alkaa repsottaa ja tarttua joka paikkaan kiinni.)

  Omalta kohdaltani taitaa olla viimeinen Fitbit-laite tämä, vaikka laite itsessään toimii erittäinkin hyvin! Mutta suorastaan pakko äänestää lompakolla tässä tapauksessa, että oppivat jotain.

  Lottovoittoa odotellessa että saisi Apple Watchin. Edes käytettynä.

Tuoreimmat jutut