Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei vihjaa ennakkovideoillaan jo tulevan huippupuhelimensa kamerakyvyistä – luvassa kolme takakameraa ja 3x optinen zoom

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei P20 Pro tulee sisältämään kolme takakameraa.

Huawei P20 Pro tulee sisältämään kolme takakameraa.

Huawein 27. maaliskuuta julkistettavasta P20-puhelinkolmikosta huippumalli P20 Pro tulee tuomaan älypuhelimiin uutuutena kolme takakameraa.

Huawei on nyt julkaissut YouTubessa alta löytyvät kaksi tulevaa uutuutta pohjustavat videota. Heti videoiden otsikoissa, See Closer ja See Brighter, vihjataan ilmeisesti uuden kolmoiskameran ominaisuuksista.

Lue tästä lisää aiempia paljastuksia koko P20-kolmikosta!

Huawei P20 Pro WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Huawei P20 Pro WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Aiempien Huawei-puhelinten kaksoiskameroissa on yhdistetty väri- ja monokromikamera, millä on tavoiteltu muun muassa parempaa hämäräkuvausta mustavalkoisen monokromikameran pystyessä tallentamaan kuviin värikameraa enemmän valoa.

Tulevassa P20 Prossa mukaan on lisätty kolmas kamera, joka tuo mukaan nähtävästi 3x optisen zoomin. Kamerat on varustettu niiden yhteydestä löytyvien tekstien mukaan kinovastaavilla polttoväliltään 27 ja 80 millimetrin linsseillä.

3x optinen zoomkin on uutta viime aikoina älypuhelimissa, sillä kaksoiskameroissa useammissa eri puhelimissa nähdyt optisen zoomin määrät ovat rajoittuneet 2x-tasolle.

Huawein ennakkovideot saattavat vihjata myös uudesta kehittyneemmästä muotokuvatilasta, mutta tämän osalta tarjolla ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Tulevien P20 ja P20 Pro -puhelinten kamerat on edelleen kehitetty yhteistyössä Leican kanssa ja P20 Pron kamera kantaa Leican Vario-Summilux -brändäystä. Päävärikameran ja monokromikameran aukon koko P20 Prossa tulee olemaan näillä näkymin aiemman Mate 10 Pron tavoin arvoltaan f/1,6 ja zoom-kameran f/2,4. Aiempien huhujen mukaan P20 Pron takapääkameran tarkkuus olisi kuitenkin 18 megapikseliä, joka olisi enemmän kuin Mate 10 Prossa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Hyvä Kuulostaa siltä että lyö kaikki muut 😊

  2. Ollikokko

    Kolomisen kameraa ja kaikkee. Meinaavatko iha että immeiset alakaisi aivan ammatikseen tuommosella kuwailemaa? Kyllä minä itse pien tärkeenä että puhelimesa olis kunno kuulokevahvistin jotta voisi jytätä iron maidenia ja tupacia tosissaa. Oled-näyttö miehisellä resoluutiolla olisi myös tärkeä. Nämä super kamerat eivät kuitetskaan ole vielä niin kehittyneitä että niitä kannattaisi laittaa myyntivaltiksi. Panostaisivat mieluummi näiden humpuukkien sijaan kehittämään kunno akkuteknologiaa joka olisi nyt ensisijaisen tärkiää

Tuoreimmat jutut