Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft mokasi päivityksen: PDF-tiedostojen avaaminen ei onnistu Windows-puhelimessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Windows 10 Mobile.

Windows 10 Mobile.

Microsoftin helmikuussa julkaisema päivitys älypuhelinten Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmään toi mukanaan myös uuden ongelman, kertoo MSPoweruser-sivusto.

PDF-tiedostojen avaaminen ei päivityksen jälkeen toistaiseksi onnistu Windows 10 Mobile -puhelimissa Microsoftin Edge-selaimella, joka on oletussovellus puhelimissa PDF-tiedostojen avaamiseen. Käyttäjät ovat valittaneet ongelmasta runsaasti Microsoftin palstalla.

Microsoft on myös ennättänyt jo kommentoimaan asiaa. ”Voitte kohdata ongelmia PDF-tiedostoja käytettäessä Microsoft Edgellä viimeisimmän Windows 10 Mobilen päivityksen jälkeen. Olemme tietoisia ongelmasta ja kehittäjämme työskentelevät sen ratkaisemiseksi. Olkaa huoleti, että tulossa on päivitys tulevassa julkaisussa”, kerrotaan Microsoftilta.

PDF-tiedostojen avaaminen onnistuu yhä asentamalla puhelimeen sovelluskaupasta jokin muu sovellus PDF-tiedostojen avaamiseen.

Microsoft on ajanut Windows 10 Mobilen kehitystyön alas, ja on kertonut tuovansa sille enää tietoturva- ja yhteensopivuuspäivityksiä. Nähtävästi myös päivitysten laadunvarmistustyön resursseja on vähennetty muun muassa tuoreimmasta ongelmasta päätellen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. pekka hirvilammi

  Ei muuten mikään pdf apsi toimi mobiililla,mulla on 950,epätoivoinen kännykkä tämäkin on,ei tartten netpostia pahemmin käyttää,laskuja,tilinauhoja,jne…hyvin menee kännymobiili maailmassa,USA jytää…Hyvä WINDOWS,maailman huonoin käyttis.

 2. Matti#2

  Missä Microsoft, siellä ongelma.

  • Pekka

   Missä ihmiset tuottavat koodia
   siellä saattaapi piillä jopa yksi bugi!!!
   Kysy vaikka suomalaiselta Linus Torvaldsilta.

 3. Leon

  Näin tosiaan kävi itelleni jo 15.2.2018, kun 15254.249 -päivitys rikkoi toiminnallisuuden 640 DualSIM-laitteessani. Kolmas lataamani sovellus viimein ratkaisi pulman. Käynnistettu Foxit-reader antaa käyttäjän valita tiedoston ensin, jolloin Microsoftin Edge-selain ei päädy ikuiseen luuppiinsa.

  • Pekka

   Kiitos asiallisesta neuvosta PDF -lukijan suhteen.

Tuoreimmat jutut