Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fitbit esitteli Fitbit OS 2.0:n – tulossa myös naisille suunnattu terveyden seuranta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Fitbit on esitellyt tänään kahden uuden laitteen ohella uuden Fitbit OS 2.0 -käyttöjärjestelmäversion ja naisille suunnatun terveyden seurannan. Fitbit OS 2.0 tulee päivityksenä Fitbitin aiemmalla Ionic-älykellolle ja se on esiasennettuna uudessa Versa-älykellossa. Naisille suunnattu terveyden seuranta tulee päivityksenä älykelloille kevään aikana.

Fitbit OS 2.0 

Fitbit OS 2.0:n suurin uudistus on henkilökohtainen hallintapaneeli, joka on löytyy älykellosta itsestään. Hallintapaneelin kautta käyttäjä näkee päivittäiset ja viikottaiset tiedot liikkumisestaan, tapahtumien historiatietoja, sykkeen, harjoituskoosteet sekä neuvoja ja vinkkejä. Fitbit kertoo, että ajan myötä hallintapaneelista tulee jatkuvasti personoidumpi.

Fitbit julkaisee myös kehittäjille suunnatun verkkosimulaattorin, jossa kehittäjät voivat testata heidän tekemiä kellotauluja tai sovelluksia ilman Fitbitin älykellon hankkimista. Fitbitin älykellot ovat erikokoisia, joten kehittäjät voivat simulaattorin avulla luoda sovellukset sopiviksi molemmille malleille.

Naisille suunnattu terveyden seuranta 

Naisille suunnattu terveyden seuranta saapuu Fitbitin älykelloille tämän kevään aikana. Sen avulla älykello seuraa naisen terveyttä ja esimerkiksi kuukautiskiertoa.

Uuden naisille suunnatun terveyden seurantapalvelun pääkohdat:

  • Tallenna kuukautiskiertosi ja kerro kuukautisten oireistasi, kuten päänsärystä, aknesta ja krampeista. Näiden tietojen avulla voit saada personoidumpaa hoitoa kuukautisongelmiisi
  • Näe kuukautiskiertosi ja älykello kertoo, milloin kuukautisten aika todennäköisesti on
  • Kaikki tietosi yhdessä paikassa: näet oman kuukautiskiertosi, liikuntasuorituksesi, nukkumisesi ja painon muutokset samasta paikasta
  • Saa tietoa kuukautiskierrosta, ovulaatiosta ja hedelmällisyydestä
  • Saa tietoa, miten mikäkin asia, kuten liikunta ja nukkuminen, vaikuttavat kiertoosi

Fitbit OS 2.0 tulee siis saataville tämän kuun aikana Ionic-älykellolle ja se on esiasennettuna Versa-älykellossa. Naisille suunnattu terveyden seuranta tulee saataville kevään aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut