Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein tuleva P20-puhelinkolmikko paljastui uusissa kuvissa – lisäksi pari uutta tiedonmurusta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei P20 Pro WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Huawei P20 Pro WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Huawein P20-puhelinkolmikko tullaan julkistamaan 27. maaliskuuta Pariisissa. Jo aiemmin laajasti vuotaneet puhelimet on nähty jälleen uudessa WinFuture.de-sivuston vuodossa kattavasti eri värivaihtoehtoina.

Lisäksi samalla on kuultu pari tiedonmurusta lisää uutuuksien ominaisuuksista.

Koko P20-kolmikko – edullisempi P20 Lite sekä huippuluokan P20 ja P20 Pro – on tulossa etupuolen laajasti kattavilla näytöillä, joissa on lovi yläreunassa etukameralle ja muille komponenteille. Takana lasipintaisissa P20-puhelimissa on kaksi kameraa P20 Litessä ja P20:ssä sekä ensi kertaa älypuhelimissa kolme kameraa P20 Prossa. Kolmikon muotoilu on pitkälti yhteneväistä. P20 Lite eroaa kuitenkin selkeiten joukosta, sillä siinä sormenjälkilukija on takana, kun P20:ssä ja P20 Prossa se löytyy edestä yhä löytyvästä kotipainikkeesta.

Yllä nähdään P20 Pro takaa violettia, sinistä ja vihreää yhdistävänä ”revontulivärinä” sekä hillittynä sinisenä. Lisäksi värivalikoimaan kuuluu ainakin musta. P20 on tulossa ainakin mustana, sinisenä ja hieman pinkkiin taipuvana kultaisena, kuten myös P20 Lite, jonka osalta värisävyt ovat kuitenkin kirkkaampia ja räväkämpiä.

P20:n ja P20 Pron kamerat ovat Leica-brändätty. P20:ssa pitäisi aiemman tiedon mukaan olla 16 megapikselin pääkamera. Uusi kuva vahvistaa aukon kooksi f/1,6, kuten on nähty jo loppuvuoden Huawei Mate 10 Prossa. P20 Prossa pääkameran tarkkuudeksi on aiemmin mainittu 18 megapikseliä. Linssit on brändätty Leica Vario-Summilux -brändillä ja aukon kooksi on mainittu f/1,6-f/2,4. Aiemmin Huawein kaksoiskameroissa on yhdistetty väri- ja monokromikamera, mutta nyt mukaan tuodaan nähtävästi eri polttovälin kamera todellisen optisen zoomin aikaansaamiseksi. Mukana on myös lasertarkennus.

Aiemmat huhut ovat kertoneet hinnoiksi P20 Litelle 369 euroa, P20:lle 679 euroa ja P20 Prolle 899 euroa. P20:een ja P20 Prohon odotetaan Mate 10 Prosta tuttua Kirin 970 -huippujärjestelmäpiiriä, kun taas P20 Liten sisuksista voi löytyä suorituskyvyltään huomattavasti vaatimattomampi, jo useista Huawein keskihintaisista puhelimista tuttu Kirin 659. P20 Liten näytön kooksi tiedetään 5,84 tuumaa ja tarkkuudeksi 19:9-kuvasuhteen mukaiset 2220×1080 pikseliä. Sen toinen takakamera 16 megapikselin pääkameran rinnalla on tarkkuudeltaan vain 2 megapikseliä. Etukameran tarkkuus olisi aiempien tietojen mukaan 24 megapikseliä, joskin uudemmat tiedot ovat puhuneet P20 Liten osalta myös 16 megapikselin etukamerasta.

Ilmeisesti ainoastaan P20 Prossa näyttötekniikkana on OLED, ja P20:ssä P20 Liten tavoin tavanomaisempi LCD.

Käyttöjärjestelmäversioksi ainakin P20 ja P20 Pro ovat saamassa xda-developersin mukaan heti Android 8.1 Oreon Huawein EMUI 8.1 -käyttöliittymällä.

Uutena tietona WinFuture.de on nyt vahvistanut puhelinten ohjekirjoihin perustuen P20:n akun kapasiteetiksi 3 400 milliampeerituntia ja P20 Pron 4 000 milliampeerituntia. Nähtävästi kummastakaan puhelimesta ei myöskään tule löytymään muistikorttipaikkaa.

Lisää kuvia koko P20-kolmikosta löytyy WinFuture.den sivuilta.

Huawei P20 WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Huawei P20 WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Huawei P20 Lite WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

Huawei P20 Lite WinFuture.den julkaisemissa kuvissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Nam mun Murunen (bun intented) 😍

  • Henrik4

   😋😉
   Veikkaan,että Huaweilla on nyt aiempaa paremmat mahdollisuudet haastaa ainakin Apple kun puhutaan markkinaosuuksista loppuvuodesta,koska nämä mallit ovat kilpailukykyisiä myöskin hinnoittelultaan (ja teknisesti ainakin kameroiden osalta!).

   • Henrik4

    Siis tarkoitin tietenkin (Huawei).

 2. PeppeO

  Huawein P20-puhelinkolmikko tullaan julkistamaan 27. helmikuuta Pariisissa…27.Helmikuuta meni jo!

  • Henrik4

   Huawein P20-puhelinkolmikko tullaan julkistamaan 27. maaliskuuta Pariisissa.

   • Henrik4

    Niin. (Pariisissa.).

    Jep!.

 3. SANDY

  winfuturen sivua ollaan päivitetty ja nyt sieltä näkee myls alkuperäis-suohakuoret ja niiden hinnat.

  • Henrik4

   😮😮. SANDY!.

Tuoreimmat jutut