Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei P20 -kuvavuodot jatkuvat: luvassa myös villimpi värivaihtoehto

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei P20 Pron yksi värivaihtoehto.

Huawei P20 Pron yksi värivaihtoehto.

Huawein 27. maaliskuuta virallisesti julkistettava P20-puhelinkolmikko pysyy esillä. Tuttu vuotaja Evan Blass jatkoi kuvavuotojaan puhelimista vielä uusilla lisävärivaihtoehdoilla.

Viime vuonna P10-puhelinten kanssa Huawei panosti laajaan, ja osittain räikeään värivalikoimaan. P20-mallien osalta värien tyyli vaikuttaa hillitymmältä, mutta luvassa on myös ainakin yksi villimpi vaihtoehto. Yllä P20 Pro nähdään vihertävässä ja violetissa kameleonttiliukuvärissä. Lisäksi puhelimet ovat saamassa myös siniset ja mustat värivaihtoehdot, joista kuvat alla jutun lopussa.

Koko P20-kolmikko – edullisempi P20 Lite sekä huippuluokan P20 ja P20 Pro – on tulossa etupuolen laajasti kattavilla näytöillä, joissa on lovi yläreunassa etukameralle ja muille komponenteille. Takana lasipintaisissa P20-puhelimissa on kaksi kameraa P20 Litessä ja P20:ssä sekä ensi kertaa älypuhelimissa kolme kameraa P20 Prossa. Kolmikon muotoilu on pitkälti yhteneväistä. P20 Lite eroaa kuitenkin selkeiten joukosta, sillä siinä sormenjälkilukija on takana, kun P20:ssä ja P20 Prossa se löytyy edestä yhä löytyvästä kotipainikkeesta.

P20:n ja P20 Pron kamerat ovat Leica-brändätty. P20:ssa pitäisi aiemman tiedon mukaan olla 16 megapikselin pääkamera. Uusi kuva vahvistaa aukon kooksi f/1,6, kuten on nähty jo loppuvuoden Huawei Mate 10 Prossa. P20 Prossa pääkameran tarkkuudeksi on aiemmin mainittu 18 megapikseliä. Linssit on brändätty Leica Vario-Summilux -brändillä ja aukon kooksi on mainittu f/1,6-f/2,4. Aiemmin Huawein kaksoiskameroissa on yhdistetty väri- ja monokromikamera, mutta nyt mukaan tuodaan nähtävästi eri polttovälin kamera todellisen optisen zoomin aikaansaamiseksi.

Aiemmat huhut ovat kertoneet hinnoiksi P20 Litelle 369 euroa, P20:lle 679 euroa ja P20 Prolle 899 euroa. P20:een ja P20 Prohon odotetaan Mate 10 Prosta tuttua Kirin 970 -huippujärjestelmäpiiriä, kun taas P20 Liten sisuksista voi löytyä suorituskyvyltään huomattavasti vaatimattomampi, jo useista Huawein keskihintaisista puhelimista tuttu Kirin 659. P20 Liten näytön kooksi tiedetään 5,84 tuumaa ja tarkkuudeksi 19:9-kuvasuhteen mukaiset 2220×1080 pikseliä. Sen toinen takakamera 16 megapikselin pääkameran rinnalla on tarkkuudeltaan vain 2 megapikseliä. Etukameran tarkkuus on 24 megapikseliä.

P20:ssä ja P20 Prossa näyttötekniikkana voi olla OLED, P20 Litessä tavanomaisempi LCD.

P20-odotuksia sekoittaa yhä aiemmin nähty, alta löytyvä video, jolla nähdään Leica-brändätyllä kolmoiskameralla varustettu Huawei-puhelin. Siinä kamerat ovat kuitenkin sijoitettu horisontaalisesti toisin kuin nähdyissä vuotokuvissa. Tuoreimmat käänteet kertovat, että kyse voisi olla P20:n Porsche Design -erikoisversiosta, mutta erilaisen rakenteen tuominen vain erikoismalliin vaikuttaisi erittäin epätodennäköiseltä. Nähdäänkö alla videolla jonkin muun Huawei-puhelimen kuin P20:n prototyyppi, hylätty vaihtoehto P20:ksi vai jotakin muuta, selvinnee aikanaan.

Alla Evan Blassin julkaisemissa kuvissa ensin P20, sitten P20 Lite ja viimeisenä P20 Pro.

Huawei P20 -puhelinten värivaihtoehtoja.

Huawei P20 -puhelinten värivaihtoehtoja.

Huawei P20 -puhelimet mustana värinä.

Huawei P20 -puhelimet mustana värinä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Kaunis kuin kiinalaiset Naiset 😍

  (hyvää eilistä naistenpäivää 😄)

 2. Hendriks

  Hei. te tyhmät. Jos teille tulee kysyttävää mistä tahansa, niin minulta saa vastauksen kaikkeen,👎.

  • Henrik3

   Hmm… et taida olla aito? 🤔. Hei, ei ole kivaa.

   • Hendriks

    Niin, mikä ei ole aitoa täällä? Minä, pilkut vai kommentit? 🤔.
    Juu kyllä minä olen aito,.

 3. Henrik3

  Erikoisvärien valikoima olisi ainakin plussaa!. 😋😊

 4. SANDY

  huawein ruotsin somekanava jakoi jo kiusoittelukuvan joka vahvistaa tuon jännän revontuli sävyisen puhelimen

  https://www.instagram.com/p/BgGlVFNnyZ1/?taken-by=huaweisverige

  • Henrik3

   SANDY.
   Erikoisen tyylikäs väri on 😋 (COOL!),mutta… mahtaakohan tulla tänne Suomessa myytävien P20 mallien värivalikoimaan. Pelkään pahinta,vaikka toivon että on tulossa. Huawei P20 Pro saattaa olla ainut vaihtoehto,johon tulisi. 🤔

   • Azazel

    Jos Ruotsiin tulee nii silloin tulee kans Suomeen 😊

    • Henrik3

     Azazel
     Jos Ruotsiin tulee nii silloin tulee kans Suomeen.

     Ok. 🙂

  • Henrik3

   Hei SANDY!
   Tuo ei taida kyllä olla revontulien värinen (Huawei). 🤔.

   • SANDY
    • Henrik3

     Ok!.

     Hih hih 😋 (COOL,).

   • Henrik3

    Kuka taas pilailee mun nimimerkillä!!!.
    Henrik3
    Hei SANDY!
    Tuo ei taida kyllä olla revontulien värinen (Huawei). 🤔.

    Tämä ei ollut minun kirjoittama.

    • Henrik3

     Pelleileekö Hendriks muiden nimimerkillä?.

     • Henrik3

      Hei!!!! Tuokaan ei ollut minun kirjoittama!!. Kasvaisit aikuiseksi. 😡.

Tuoreimmat jutut