Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Entä jos? Tältä Galaxy S9 olisi näyttänyt lovinäytöllä – katso kuvat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen iPhone X aloitti viime vuoden lopulla oikean näyttölovien buumin ja kymmenet valmistajat ovat jo ehtineet apinoida älypuhelimen designia. Samsung ei kopiokelkkaan noussut, mutta mitäs jos Etelä-Koreassa olisikin päätetty toisin?

Arvostelussammekin jo piipahtanut Samsung Galaxy S9 jatkaa perinteisellä pienten näytönreunusten linjalla, mutta ei kuitenkaan sisällä mielipiteet jakavaa lovea. Renderöintikuvistaan tutun Martin Hajekin ansiosta tiedämme nyt, miltä lovellinen Galaxy S9 olisi näyttänyt.

Lovi näytössä olisi tehnyt myös Galaxy S9 -älypuhelimista hyvin iPhone X:n näköisiä, ainakin pikaisella vilkaisulla. Ulkonäkönsä puolesta Samsungin tuore lippulaiva on hyvin pitkälti edeltäjänsä kaltainen, mutta loven avulla kaksikko olisi saattanut erottua toisistaan selkeämmin.

Näytön yläreunan lovi on näppärän ulkonäkökikan lisäksi mainio tapa kohentaa näytön ja älypuhelimen rungon suhdetta, jonka esimerkiksi Asus sai uusien Zenfone-sarjalaistensa myötä hilattua jo 83,69 prosenttiin asti. Applen iPhone X:n näyttö-runkosuhde on puolestaan ”vain” 82,9 prosenttia.

 

Samsung Galaxy S9 -älypuhelin lovellisella näytöllä. Hitti vai huti?

Se, mihin Samsung olisi Galaxy S9 -mallien kohdalla näyttöloven avulla pystynyt, on ikuisesti jäävä tietämyksemme ulkopuolelle, mutta ilman loveakin uusin Galaxy-lippulaiva pesee pahimmat kilpailijansa 84,36 prosentin suhteellaan.

Onko prosentin kymmenesosilla sitten mitään merkitystä? Se jääköön jokaisen henkilökohtaisen harkinnan varaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tappara

  Lovettaa!

 2. Ei mitään ylimääräisiä nännejä näyttöön kiitos

  Ei sillä että galaxyä olisin ostamassa muutenkaan (kiitos hidastavien bloatti rojujen) mutta tuo nänni näytöllä ja kuulokeliittimen poisto ovat olleet näitä asioita millä saa kätevästi ostohalut tyrehdytettyä.

  • :)

   Samsung ei ole luopunut kuulokeliitännästä, toisin kuin esim. Apple, Sony, Nokia…

 3. Hendriks

  Onneksi Samsung ei lähtenyt mukaan tähän Applen ja kiinalaisvalmistajien hömpötykseen!.

  • Hendriks

   Onneks tyhmyytesi loistaa.,!=

 4. modulus

  Ei tuosta puhelimesta saa houkuteltavaa edes lovella.

Tuoreimmat jutut