Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin työntekijä: ”Tukemme Windows-puhelimille kokonaisuudessaan alkoi päättyä tammikuun lopussa”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin työntekijän viesti.

Microsoftin työntekijän viesti.

Microsoft jatkaa Windows Phonen alasajoa, kertoo MSPoweruser-sivusto.

Uusimpana muutoksena MSPoweruserin huomion kiinnitti verkkosivuille upotettujen Bing Maps -karttojen toiminnan päättyminen Windows 10 Mobile -puhelimissa.

Microsoftilla Bing-karttojen kanssa työskentelevä projektipäällikkö Ricky Brundritt kommentoi, että ”tuki Windows Phonelle kokonaisuudessaan (ei vain kartoille) alkoi päättyä tammikuussa” sekä ”Windows Phonen poistetun linjassa sen kanssa, että Windows Phonea kokonaisuudessaan ei enää tueta Microsoftin toimesta”.

Microsoft on pikku hiljaa ajanut alas panostuksiaan Windows-puhelinten ohjelmiston kehittämiseen. Microsoft on myöntänyt, ettei Windows 10 Mobilelle ole luvassa enää uusia merkittäviä ominaisuuksia, vaan se saa ainoastaan tietoturvakorjauksia sekä mahdollisesti yhteensopivuuspäivityksiä.

Windows-puhelinten markkinaosuus painui vauhdilla käytännössä olemattomaksi sen jälkeen, kun Microsoft itse päätti luopua Lumia-puhelintensa myynnistä ja ajaa toiminnan alas.

Microsoftin tiedetään kuitenkin suunnittelevan paluuta mobiililaitemarkkinoilla uudenlaisella avautuvalla Surface-laitteella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Pete

    Huono uutinen, sillä aika moni käyttää vielä Windows Phone 7- ja 8-laitteita. Mutta onhan Windows 10 puhelin turvallisempi onnex.

Tuoreimmat jutut