Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG kertoi tulevan V30s:n kameran tekoälykyvyistä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

  • LG LOGO

LG aikoo julkistaa parannellun version syksyllä alun perin esitellystä V30-huippupuhelimestaan Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopulla. LG V30s -puhelimen kamera sisältää tekoälyominaisuuksia, joista on nyt kerrottu enemmän. Niistä uutisoi muun muassa Android Central.

Korealainen LG on tutkinut tekoälyyn perustuvia teknologiaratkaisuja jo yli vuoden, tavoitteenaan tarjota uniikkeja kokemuksia älypuhelimen käyttäjien iloksi. V30s pääsee nauttimaan tuon työn hedelmistä, kun sen kamera saa uuden ominaisuuden: Vision AI:n. Lisäksi yhtiö kertoi suunnitelmistaan Voice AI:n varalle.

Vision AI

Vision AI analysoi kuvattavaa kohdetta ja tarjoaa automaattisesti käyttöön tilanteeseen parhaiten sopivia asetuksia ja kuvaustiloja. LG:n mukaan ominaisuus ottaa huomioon useita muuttujia, kuten kuvakulman, värit, heijastukset ja taustavalon. V30s:n kamera sisältää kahdeksan kuvaustilaa, joiden joukosta Vision AI valitsee haluttaessa sopivimman. Kuvaustiloihin lukeutuvat tavanomaisempien muotokuvatilan ja ruoka-tilan lisäksi muun muassa lemmikkien, kaupunkimaiseman sekä kukkien ikuistamiseen tarkoitetut kuvaustilat.

Vision AI:n kehityksessä on tehty tiivistä yhteistyötä tarkemmin määrittelemättömän kumppanin kanssa. Yli 100 miljoonaa kuvaa analysoimalla on saatu luotua yli tuhat kategoriaa, joten vaihtoehdot eivät ihan heti lopu kesken.

Voice AI

LG on yhdessä Googlen kanssa kehittänyt yksinomaan LG-älypuhelimille tarkoitettuja äänikomentoja Google Assistant -virtuaaliavustajaa varten. Viime vuonna kyseisiä komentoja julkaistiin jo 23 kappaletta, joiden lisäksi LG V30s on saamassa yhdeksän uutta.

LG on lisäksi ilmoittanut lopettavansa uusien älypuhelinten julkaisemisen vuosittain, ja keskittyvänsä jatkossa tekoälyn kehittämiseen tarjotakseen jo olemassa oleville älypuhelimilleen uusia ominaisuuksia ja parempia käyttökokemuksia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut