Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Erikoinen tapaus: Apple ja muut eivät sijoittaneetkaan OLED-mikronäyttöfirmaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple logo

Uutisoimme hiljattain Applen, LG:n ja Valven sijoittaneet miljoonia mikronäyttöyritykseen. Nyt tulleiden tietojen mukaan sijoitusta ei kuitenkaan ole tapahtunut.

Applen lähipiiristä kantautuneiden tietojen mukaan Apple ei ole sijoittanut OLED-mikronäyttöjä valmistavaan eMaginiin, toisin kuin aiemmin luultiin. Sittemmin julkaistun tiedotteen mukaan LG ja Valve eivät nekään ole sijoituksia tehneet. Yhtiöiden otaksuttiin sijoittaneen eMaginiin yhteensä 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, eli noin 8,1 miljoonaa euroa.

Applen tavoitteena on tuoda markkinoille itsenäisesti toimivat virtuaalilasit jo vuonna 2020, joten mikronäyttöihin sijoittaminen nähtiin ymmärrettävästi varsin loogisena päätöksensä. Applen ei yritä ehtiä ensimmäisenä myöskään täydennetyn todellisuuden lasien markkinoille, vaan se aikoo tuoda myyntiin kunnolla viimeistellyn projektin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Qwertyli

    Ihan ymmärrettävää, ettei sijoittanut. Tulevaisuus on micro led näytöissä ja/tai aidoissa qled-näytöissä, joissa on itsevalaisevat pikselit

Tuoreimmat jutut