Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchatin muutos ei miellytä – vaatimus vanhan palauttamisesta kerännyt yli 650 000 allekirjoitusta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snapchatin uudistuksia: kavereiden tarinat siirtyvät samaan näkymään keskustelujen kanssa, Discover-osio uudistuu.

Snapchatin uudistuksia: kavereiden tarinat siirtyvät samaan näkymään keskustelujen kanssa, Discover-osio uudistuu.

Snapchatin jo pitkään testaama sovelluksen merkittävä muutos laajentui viime viikon aikana käytännössä koko Snapchatin käyttäjäkunnalle. Kuten arvata saattoi, muutos sai osan käyttäjistä vihastumaan ja vaatimaan paluuta takaisin vanhaan, tuttuun Snapchatiin.

Snapchatissa muutoksen myötä kaikki kavereihin liittyvä löytyy nyt kameran vasemmalta puolelta, medioiden ja muiden suosittujen snapchattaajien tarinoita puolestaan kameran oikealta puolelta. Aiemmin kavereiden tarinat olivat myös oikealla ja ainoastaan keskustelut löytyivät vasemmalta. Nyt kavereiden keskustelut ja tarinat on yhdistetty samaan näkymään, mikä on hämmentänyt monia. Lisäksi uutta on Kaverit-näkymän järjestyksen määräytyminen viimeisimpien keskustelujen sijaan useiden eri tekijöiden perusteella Snapchatin näkemyksen mukaan.

Change.org-sivustolla jo yli 650 000 käyttäjää vaatii Snapchatin uudistuksen perumista.

Snapchat uudisti sovelluksen pyrkiäkseen muun muassa sen helppokäyttöisyyden lisäämiseen ja näin palvelun tekemiseen helpommaksi lähestyä. Ainakin vanhoista Snapchat-käyttäjistä moni kokee palvelun muuttuneen kuitenkin vaikeammaksi käyttää muutosten seurauksena.

Lisäksi Snapchat on pyrkinyt uudessa päivityksessä korostamaan niin medioiden tarinoita kuin myös kavereiden. Keskustelut ovat olleet Snapchatin suosituin toiminto, joten kavereiden tarinoiden tuominen niiden kanssa samaan näkymään, lisännee näiden 24 tuntia esillä pysyvien kuva- ja videojulkaisujen katselua. Toisaalta uudistettu kameran oikean puolen Discover-näkymä houkuttelee aiempaa paremmin katselemaan näitä tarinoita.

Snapchat ei ole reagoinut toistaiseksi päivityksen saamaan reaktioon merkittävällä tavalla. Mitä todennäköisimmin se ei kuitenkaan tule ainakaan perumaan uudistusta.

Paluuta vanhaan vaativan vetoomuksen lisäksi tyytymättömyys Snapchatin päivitystä kohtaan on herättänyt myös muita ilmiöitä. Esimerkiksi alta löytyvä Snapchatin nimiin väärennetty twiitti on kerännyt noin 1,4 miljoonaa uudelleentwiittausta Twitterissä.

Lisäksi Twitterissä ja muualla kiertävät myös ohjeet Snapchatin palauttamiseksi aiemmaksi versioksi useasta eri vaiheesta koostuvalla kikalla. Se toimii toistaiseksi, mutta ei ole pysyvä ratkaisu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Isot on milleniaalien ongelmat, 👎.

Tuoreimmat jutut