Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Android-puhelin sisältää jopa 100 tuuman kuvan heijastavan projektorin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Wireless Mobi Solutions on CES-messujen tohinassa julkistanut uuden Moviphone-älypuhelimensa, joka sisältää varsin kyvykkään projektorin.

Moviphonen projektori kykenee heijastamaan jopa 100-tuumaisen kuvan, riippuen tietenkin siitä, miten kaukana valkokankaasta, tai muusta heijastuspinnasta, ollaan. Heijastettava kuva on 720p HD -laatuinen ja kirkkaudeltaan 50 lumenia. Projektori on saatu mahdutettua sen verran pieneen tilaan, ettei sitä välttämättä edes huomaisi, vaikka puhelin ei ohuimmasta päästä olekaan.

Moviphonen tehoista vastaa MediaTekin MT6750-järjestelmäpiiri ja akussa riittää potkua 4000 milliampeeritunnin verran. Takaa löytyvän perinteisen kameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja etukamera tarjoaa 8 megapikseliä. Näytön tarkkuudeksi on ilmoitettu 1280 x 720 pikseliä, ja Moviphone julkaistaan Android 7.0 Nougat -ohjelmistoversiolla.

Moviphone on nyt saatavilla, mutta toistaiseksi sen voi ostaa ainoastaan Wireless Mobi Solutionsin verkkokaupasta 599 Yhdysvaltain dollarilla, eli 500 eurolla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. asd

  ”Näytön tarkkuudeksi on ilmoitettu 1280 x 720 pikseliä” – Väärin. Näyttö FullHD, projectori 720p

 2. Hendriks

  Samsung teki tämänkin jo, 🙄.

  • Hendriks

   …ja minä tiedän jo, 🙄.

Tuoreimmat jutut