Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

DJI esitteli yhteistyössä halpa-dronen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Valokuvauskoptereistaan tunnettu DJI ilmoittanut tuovansa markkinoille halpa-dronen yhteistyössä kiinalaisen Ryzen kanssa. Uusi kopteri saa nimekseen Tello, josta kerrotaan DJI:n verkkosivuilla.

Laadukkaista valokuvauskoptereista saa pulittaa pitkän pennin, ja myös DJI:n halvin malli tällä hetkellä maksaa noin 500 euroa. Tilanne kuitenkin muuttuu 109 euron hintaisen Tello-kopterin myötä. Se tarjoaa ensimmäisten tietojen mukaan mainiosti vastinetta alhaiselle hinnalleen.

Tello tarjoaa 13 minuutin lentoajan ja sisältää 720p-kameran. Lisäksi uutuus osaa väistellä esteitä, mikä on varsin harvinainen ominaisuus alhaisen hintaluokan droneissa. Tello tukee niin ikään virtuaalilaseja, joten lentäminen onnistuu myös ensimmäisen persoonan näkövinkkelistä.

Tellosta tiedetään lisäksi, että se tulee myyntiin aluksi vain DJI:n verkkokaupasta, mutta sen valmistaa kiinalainen Ryze. Julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta kopteri julkaistaan keltaisena, valkoisena ja sinisenä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Huonoa kehitystä, nykyisin jo täysillä idiooteilla (lentokenttien läheisyydessä ja ihmismassojen yläpuolella lentely yms.) on näitä, eikä hintoja tule alentaa ja alentaa kynnystä!. 👎

  • Hendriks

   Oon minä kyllä yks totaalinen puupää!. 👎

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  No nämäkin alkaa olemaan ihan inhimillisissä hinnoissa. Tolla sais kyllä makeeta videoo. 🤤

Tuoreimmat jutut