Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlelta mielenkiintoinen yritysosto: hankki teknologian pintojen muuttamisesta kaiuttimiksi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google logo

Google on kaikessa hiljaisuudessa ostanut Isosta-Britanniasta lähtöisin olevan startup-yrityksen nimeltä Redux. Yrityskaupoista kertoo Android Authority.

Redux on kehittänyt teknologian, joka muuttaa erilaisia pintoja kaiuttimiksi. Google ei ole kertonut, mitä se aikoo Reduxin teknologialla tehdä, mutta sitä olisi mahdollista hyödyntää ainakin älypuhelimissa. Mikäli perinteisiä kaiuttimia ei tarvittaisi, säästyisi huomattavasti tilaa muulle teknologialle tai vaikkapa suuremmalle akulle. Teknologia soveltuu älylaitteiden lisäksi myös moneen muuhun tarkoitukseen, joten Google saattaa tulevaisuudessa myös lisensoida sitä muille yrityksille.

Google ei ole ilmoittanut myöskään tarkkaa kauppahintaa, mutta arvioiden mukaan se saattaa pyöriä viiden miljoonan ympärillä. Redux on ehtinyt toistaiseksi haalia 178 patenttia ja 50 uuttakin hakemusta on tällä hetkellä käsittelyssä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tuossa onkin jo hyvä ideä koko takakansi voisi olla kaiutin!.

    • Hendriks

      Trolli,.

Tuoreimmat jutut