Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Confide-viestisovellus esitteli näyttökuvien eston iPhonessa – tulossa muihinkin sovelluksiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Salattua pikaviestintää tarjoava Confide-sovellus on lisännyt panostustaan näytönkaappausten estämiseksi iOS-laitteilla. ScreenShield-teknologiasta tiedotettiin Confiden verkkosivuilla.

Tähän asti Confide on mahdollistanut näytönkaappausten estämisen vain osittain, mutta nyt se onnistuu täysin myös iOS-laitteilla. Yhtiö on lisäksi kehittänyt ScreenShield Kitin kehittäjille, mikä mahdollistaa saman teknologian käyttämisen myös muissa iOS-sovelluksissa.

ScreenShieldin avulla on mahdollista estää minkä tahansa näytöllä näkyvän sisällön tallentaminen kuvankaappauksilla tekstistä valokuviin. Mikäli näytönkaappausta kuitenkin yrittää, on tuloksena kokonaan valkoinen kuva. Uusi teknologia toimii myös iOS 11:ssä esiteltyä näytön nauhoittamista vastaan estäen sen toiminnan.

Näyttökaappausten ottaminen on ollut estettävissä Androidilla, PC:llä ja Macilla jo jonkin aikaa, mutta nyt sama onnistuu myös iOS-laitteilla. Tulevaisuudessa ScreenShield-teknologia levinnee myös muihin sovelluksiin parantaen osaltaan käyttäjien yksityisyydensuojaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Joissakin ohjelmissa on nykyisin kyseinen ominaisuus täysin käsittämättömästi, 👎.

  • Hendriks

   Mitenkähän tuon saisi kohdistettua minuun!?.!?.

  • Hendriks

   Esim., Jack’d.

Tuoreimmat jutut