Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin uusi halpa älypuhelin julki

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy J2 Pro.

Samsung Galaxy J2 Pro.ung

Samsung on julkistanut uuden halvan älypuhelimen lisäämällä sen hiljaisesti vietnamilaisille verkkosivuilleen.

Ainakin Vietnamissa uutuus tunnetaan Galaxy J2 Pro -mallinimellä. Aiempien raporttien mukaan puhelin on tulossa myyntiin myös Galaxy J2 (2018) -mallinimellä muilla markkinoilla.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan uusikin Galaxy J2 -malli on hintaluokan luomien odotusten mukaan vaatimaton. Se sisältää 5 tuuman Super AMOLED -näytön alhaisella 960×540 pikselin tarkkuudella, 8 megapikselin takakameran, 5 megapikselin etukameran, Qualcommin neliytimisen Snapdragon 425 -järjestelmäpiirin, 1,5 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 2 600 milliampeeritunnin akun.

Ominaisuuksien kohokohtia uudessa halpapuhelimessa ovat Super AMOLED -näyttötekniikka, LED-kuvausvalon löytyminen myös edestä sekä 16 gigatavun tallennusmuisti, joka ei ole mahdottoman pieni, varsinkin kun käytettävissä on lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Puhelimesta on tulossa saataville myös versio kahdella SIM-korttipaikalla. 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys rajoittuu 150 megabittiin sekunnissa. Lisäksi tuettuja ovat 802.11n-tason Wi-Fi-yhteydet ja Bluetooth 4.2.

Rakenteeltaan puhelin on muovikuorinen. Painoa on 153 grammaa ja paksuutta 8 millimetriä. Värivaihtoehtoja ovat ainakin musta ja kulta.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 7.1.1 Nougat.

Galaxy J2 (2018):n on aiemmin kerrottu olevan tulossa myyntiin noin 115 euron hintaan. Ensimmäisiä markkinoita tulee olemaan Vietnamin lisäksi esimerkiksi Venäjä. Puhelimen myyntiintulosta Suomessa ei ole tietoa, mutta laajasti uutuutta tuskin tullaan täällä myynnissä näkemään.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Saisi design näissäkin muuttua, ollut vuosia sama, 👎.

  • Hendriks

   Missäs minä taas oon ollu? Moi vaan kaikki tietojani tarvitsevat. Hendriks hei!.

   • Vili

    Pakko sanoa, että olet sinä sitten säälittävä. Et ole yhtään parempi kuin tuo parodiointisi kohde.

Tuoreimmat jutut