Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BLOCKS julkaisi maailman ensimmäisen moduuleista koostuvan älykellon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

BLOCKS on vihdoin julkaissut maailman ensimmäisen moduuleista koostuvan älykellon, josta se vihjaili jo 2015.

Itse kellotaulun sisältävä päämoduuli sisältää 1,39-tuumaisen heijastamattoman AMOLED-näytön ja tehoista vastaa neliytiminen MediaTek-järjestelmäpiiri 512 megatavun RAM-muistilla. Tallennustilaa kellossa on 4 gigatavua ja akulla kokoa 350 milliampeerituntia. Päämoduuli sisältää lisäksi mikrofonin ja kaiuttimen, ja se julkaistaan Android Oreo -ohjelmistoversiolla.

Lisää ominaisuuksia BLOCKS-älykelloonsa saa rannehihnan moduuleilla. Tällä hetkellä on saatavilla muun muassa säätilaa tarkkaileva moduuli, GPS-moduuli sekä LED-taskulampun tarjoava osanen. BLOCKS on lisäksi kertonut valmistavansa tulevaisuudessa yhä enemmän moduuleja, joilla kelloon saa helposti lisättyä haluttuja ominaisuuksia.

BLOCKS-älykello on nyt julkaistu ja sen voi ostaa yhtiön verkkokaupasta. Kellotaulun sisältävä päämoduuli maksaa 259 dollaria ja jokaisesta lisäosasta saa maksaa 35 taalaa. Tällä hetkellä on julkaistu kuusi lisämoduulia, joten kellon maksimihinta nousee näin ollen 469 dollariin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut