Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia Steel HR -kellosta myyntiin uusi ruusukultaväri

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Steel HR -kello White & Rose Gold -värityksellä ja Nude-nahkarannekkeella.

Nokia Steel HR -kello White & Rose Gold -värityksellä ja Nude-nahkarannekkeella.

Nokia on tuonut myyntiin sykemittarilla varustetusta Steel HR -kellostaan uuden ruusukultaisen värivaihtoehdon.

Steel HR -kello itsessään tuli saataville loppuvuodesta. Nyt sen saa hopeisella tai ruusukultaisella rungolla, 36 tai 40 millimetrin koossa sekä joko mustalla tai valkoisella kellotaululla. Lisäksi tarjolla on erilaisia rannekevaihtoehtoja. Kellon hinnat lähtevät 189,95 eurosta Nokian omassa verkkokaupassa, mutta uusi Rose Gold -väri maksaa 219,95 euroa.

Nokia on jo aiemmin myynyt Rose Gold -värivaihtoehtoa edullisemmasta, ilman sykemittaria varustetusta Steel-kellostaan.

Steel HR -kellon varustukseen kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia yhdessä värinän kanssa. Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä. Tarjolla on myös älykäs herätys, joka pyrkii suorittamaan herätyksen unen kevyessä vaiheessa.

Steel HR on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti. Kello toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kaunis kello, mutta Nokia -logo pilaa kaiken, 😕.

  • :)

   Päin vastoin kruunaa kaiken. Mutta Sulkavan onkin jotain vihaa koko Nokia vastaa. Et varmaan voi ajaa autolla jossa on Nokia merkkiset renkaat.

   • Hendriks

    Ai niillä renkailla, joilla vuosikausia systemaattisesti huijattiin testeissä!.

    Nokian brändi ei vain yksinkertaisesti ole osoitus premium -tuotteesta, jollaisia kellot usein ovat!. Sama kuin laittaisi Skoda -logon Mercedes-Benzin limusiiniin!.

    • :)

     Aika jännä kun muualla maailmassa ollaan juuri eri mieltä. Kun HMD toi uudestaan Nokia brändin puhelinmarkkinoille oltiin heti sitä mieltä, että saadaan jälleen laadukkaita puhelimia. Niin myös saatiinkin, varsinkin rakenteeltaan.

     Sinulla nyt vaan tuntuu olevan kaikkia suomalaisia innovaatioita ja tuotteita kohtaan vain negatiivisia ajatuksia, kun taas palvotaan kaikkea ruotsalaista.

     • Hendriks

      Missä on kukaan ollut tuota mieltä?. 😂

      Olet varmasti itsekin huomannut, mihin hintaluokkaan HMD puhelimensa on tuonut!. Vetoa ei löydy korkeimmissa hintaluokissa!.

 2. Vilunki

  Todellinen älykello. Ilmoitukset tulevat kalenteritapahtumista (mikäli niille on asetettu hälytystila), puheluista ja TEKSTIVIESTEISTÄ. Mitään muuta ei tuesta, eikä asiakaspalvelun mukaan ole tiedossahan (toisin kuin vuosi sitten Withings-aikaan luvattiin). Sykkeen mittaus katkoo tuon tuostakin.

 3. Markku

  Kaikesta hienoudestaan mittausanturien virhemarginaalit unohtuu kaikilta ks laitteiden valmaistajilta. Yksi asia josta myös vaietaan on että miten kelloa pidetään kädessä kämmenen vai kämmenselän puolella ja miten se vaikuttaa toimintaan. Kuvissahan nuo on selkä puolella…..

Tuoreimmat jutut