Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Odotettu Nokia Steel HR -kello sykemittarilla tulee vihdoin – toimitukset käynnistyvät joulukuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Steel HR, 36 millimetrin malli mustana ja valkoisena sekä vain mustana saatava 40 millimetrin malli.

Nokia Steel HR, 36 millimetrin malli mustana ja valkoisena sekä vain mustana saatava 40 millimetrin malli.

Nokia on kertonut vihdoin sykemittarilla varustetun Steel HR -kellonsa myyntiintulosta.

Steel HR esiteltiin alun perin Withingsin brändin alla vuosi sitten. Nokian ostettua Withingsin sen tuotteet nimettiin kesällä uudelleen Nokia-brändin alle, mutta ilmeisesti jonkinlaisista laatuhaasteista johtuen Steel HR -kellon tuloa Nokia-merkkisenä saatiin odotella näihin päiviin asti.

Nokia Steel HR on nyt ennakkotilattavissa Nokian verkkokaupasta. Toimitusten kerrotaan alkavan varhain joulukuussa. Kellon lähtöhinta on 189,95 euroa 36 millimetrin ja 199,95 euroa 40 millimetrin kokoisena. Tarjolla on musta ja valkoinen värivaihtoehto, mutta 40 millimetrin koossa ainoa vaihtoehto on musta. Mukaan voi myös valita eri värivaihtoehdoista nahkarannekkeen 49,95 euron, neulotun rannekkeen 39,95 euron tai silikonirannekkeen 24,95 euron lisämaksusta. Rannekkeen leveys on 18 millimetriä 36 millimetrin kellossa ja 20 millimetriä 40 millimetrin kellossa.

Steel HR -kellon varustukseen kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia yhdessä värinän kanssa. Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä. Tarjolla on myös älykäs herätys, joka pyrkii suorittamaan herätyksen unen kevyessä vaiheessa.

Steel HR on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti. Kello toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.

Nokia myy edullisempaan hintaan myös Steel-kelloa, jossa ei ole sykemittaria.

Steel HR -kellosta aktiivisuustiedot siirtyvät älypuhelinsovellukseen.

Steel HR -kellosta aktiivisuustiedot siirtyvät älypuhelinsovellukseen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henriks

  Ei pärjää iWatsille!.

 2. Hendriks

  Withings -brändi olisi ollut hyvä pitää, Nokia kuulostaa halvalta!.

  • Matti#2

   Halpahan tuo onkin.

 3. Wille

  Akkukesto on aika hyvä näissä! Tosin ei tuossa mitään isoa näyttöä ole akkua syömässä.

 4. Aku

  Jos vesitiiveys on samaa luokkaa ku withings steel hr kellossa, en suosittele. Kerra suihkussa kello ranteessa, ni heti seuraavankerran ulkona kävellessä lasi huurussa.

  • Jiipee

   Itsellä oli alkuun samaa ongelmaa välillä. Jostain syystä se poistui kuitenkin muutamassa kuukaudessa ja kosteuden tiivistyminen ei ole ollut mikään ongelma puoleen vuoteen. Ehkä vain hikoilin raot tukkoon? ;)

   Veikkaisin, että aikataulun venyminen johtui just tuon korjaamisesta

 5. Raimo Lauttalammi

  Nokia Steel HR 40 on saatavilla; tuli tänään Ranskasta. Itsellä ranteessa. Toimii hyvin Nokian 6:n appsin kanssa ja myös Apple Air:n kanssa. Sykemittaus toimii hyvin, samoin puhelu- ja viestiedot siirtyy puhelimesta kellolle. Helppo ottaa käyttöön. Silokoniranneke oli kiinnitetty ja nahkaremmi tuli erikseen.

  • Raimo Lauttalammi

   Ihmettelen, kun ei ole tullut myyntiin esim. Verkkokauppa.comiin. Toimii hyvin ja tiedot siirtyy hyvin Nokia 6:een, Ipad Air:iin sekä Iphone 5:een; kaikissa uusin käyttis. Ipadissa toimii Iphonen appi, tosin pystyasennossa. Yöunen raportointi on hieno ominaisuus, myös sykkeen jatkuva seuranta loistava ominaisuus sekä liikkumisen seuranta. Silikonoi-remmi tuntuu aika hyvältä, joka tuli vakiona, vaikka tilasin myös nahkaremmin. Nahkaremmissä on myös omat kiinnitystapit. Kellon varaus on nyt 82% eli varaus vähenee n. 6%-yksikköä/vrk, mutta ehkä ”testaus” on kuluttanut hieman ylimääräistä. Langaton lataus on kuitenkin kätevä. Suosittelen; tyylikäs pelkkänä kellonakin. 40 mm:n versio on aika ison näköinen ranteessa.

Tuoreimmat jutut