Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia-kellosta myyntiin kaksi erikoisversiota

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Steel on tullut saataville Limited Edition -versioina.

Nokia Steel on tullut saataville Limited Edition -versioina.

Nokia on esitellyt ja tuonut myyntiin verkkokauppaansa kaksi Limited Edition -erikoisversiota Nokia Steel -kellostaan, joka tarjoaa aktiivisuusrannekkeen kaltaisia toimintoja.

Klassisesti muotoiltu Nokia Steel on nyt saatavilla Rose Gold ja Full Black -erikoisversioina. Full Black -version hinta on samat 129,95 euroa kuin Nokia Steelin tavallisillakin mustalla ja valkoisella versiolla, mutta Rose Gold -versio maksaa enemmän, 149,95 euroa.

Lisäksi kummankin kellon yhteydessä tarjotaan myös lisämaksusta vielä nahkaista lisäranneketta. Nokia Steel Rose Gold -kello nahkarannekkeen kanssa tai Nokia Steel Full Black -kello ruskean nahkarannekkeen kanssa maksavat 179,95 euroa.

Vaihdettavan patterin voimin 8 kuukautta toimiva Nokia Steel -kello yhdistyy käyttäjän Android- tai iPhone-älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Se pitää kirjaa askelista, kuljetusta matkasta, kulutetuista kaloreista, juoksu- ja uintiharjoituksista sekä nukkumisesta. Lisäksi kello ilmoittaa älypuhelimen ilmoituksista kevyellä värinällä.

Nokian terveystuotteet rakentuvat sen viime vuonna ostaman ranskalaisen Withingsin perustalle. Tuotteissa on tänä vuonna otettu käyttöön Nokia-brändi.

Nokia on esitellyt aiemmin myös sykemittarilla varustetun Steel HR -kellon, mutta sen myyntiintulo Nokia-brändillä on viivästynyt.

Nokia Steel Full Black.

Nokia Steel Full Black.

Nokia Steel Rose Gold.

Nokia Steel Rose Gold.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Yksinkertainen, mutta elegantti, 👍.

  • Hendriks

   Yksinkertainen, niinkuin minä Hendriks, 👍.

 2. Kairaaja

  On kyllä tyylikäs.

 3. Jiipee

  Olen ollut tyytyväinen omaan Steel HRään. Alussa tuli kai aika yleistä ongelmaa kosteuden tiivistymisestä lasin sisäpinnalle, mutta se jostain syystä ei enää tapahdu.

  Whithings business on kyllä feilannut kunnolla. Kirjanpidossa arvostettu nollaan, app-päivitys oli buginen (henkkoht pidän uudemmasta käyttöliittymästä) ja steel HRn Nokia painos pahasti myöhässä niinkuin oli alkuperäinenkin. Lisäksi uutuuksia ei kuulu eikä näy kuin pienillä kosmeettisilla muutoksilla. Joulusesonkin taitaa mennä pääosin ohi, jos ei pian ala tapahtumaan.

 4. Julle

  Mites toi patterin vaihto tapahtuu?

Tuoreimmat jutut