Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaksi uutta BlackBerry-puhelinta tänä vuonna – KEYone sai uuden värin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

BlackBerry-brändillä varustettuja puhelimia valmistava TCL on ilmoittanut julkaisevansa tänä vuonna ainakin kaksi uutta BlackBerry-älypuhelinta. Lisäksi viime vuonna julkaistu BlackBerry KEYone saa uuden, Bronze Edition -version.

BlackBerry KEYone Bronze Edition eroaa mustasta KEYonesta tietenkin pronssisella mattavärillään, mutta sisältää lisäksi paikan kahdelle SIM-kortille. Puhelin julkaistaan 6 gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla rajatuille markkinoille. Tarkempia tietoja julkaisusta tai sen ajankohdasta ei vielä kerrottu.

Lisäksi TCL ilmoitti tuovansa tänä vuonna markkinoille kaksi uutta BlackBerry-älypuhelinta. Mikäli ne menestyvät hyvin, saatetaan loppuvuodesta nähdä lisääkin uutuuksia. Mitään muuta uusista puhelimista ei sitten kerrottukaan.

BlackBerry-älypuhelimet ovat koko historiansa ajan panostaneet tietoturvaan ja TCL:n mukaan ne ovatkin turvallisimpia Android-puhelimia. Yhtiö jatkanee samalla linjalla myös uusien puhelinmalliensa kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut