Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fitbit teki sijoituksen uudenlaiseen verensokerimittaukseen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Fitbit Charge 2.

Aktiivisuusrannekkeistaan tunnettu Fitbit on tehnyt kuuden miljoonan dollarin sijoituksen uudenlaista kätevämpää glukoosimittausratkaisua kehittävään startup-yritykseen Sanoon.

Sijoitus on mielenkiintoinen, sillä myös Applen on huhuttu kehittävän glukoosi- eli verensokerimittausta Apple Watchiin.

Fitbitille kyse on sen ensimmäisestä sijoituksesta startup-yritykseen. Vuonna 2011 perustettu Sano on kehittänyt uudenlaista ratkaisua glukoosimittauksiin, jotka tähän asti ovat totutusti vaatineet piikittämistä. Sanon ratkaisu on noin kolikon kokoinen laastarimaisesti kiinnitettävä laite, jossa on minikokoisia neuloja. Ratkaisua kuvataan kuitenkin helpommaksi ja mukavammaksi verrattuna perinteisiin mittaustapoihin.

Sanon laite on pyöreän mallinen.

Sanon laite on pyöreän mallinen.

Applen on huhuttu kehittäneen ratkaisua, joka ei perustuisi lainkaan neuloihin. Samalla sen ratkaisun markkinoilletulon on myös ymmärretty olevan vasta useampien vuosien päässä.

Myös Sano on tuomassa tuotteensa markkinoille vasta yli vuoden kuluttua. Ratkaisun kerrotaan soveltuvan sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabetesta sairastaville. Mukavampien ratkaisujen myötä glukoosiseurannan markkinat voivat myös laajentua terveisiin ihmisiin, jotka itse syystä tai toisesta haluavat seurata verensokerinsa kehittymistä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Majava

  Jatkuvaa verensokerin mittaus voi kertoa paljon terveydestä vaikka ei olisi ainakaan vielä sairautta. Suomessa on diabetes potilaita suhteessa väestöön enemmän kuin missään muualla.

  • Hendriks

   Alkoholia, pullaa, leipää ja maitoa menee täällä paljon!. Kiitos THL ja Puska!.

   • Hendriks

    Lataappa ittes ja….!.

    • Hendriks

     Minä olen terveyden ja hyvinvoinnin esikuva, ajatuskin juokse kuin nerolla, olen täydellinen,👍.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Miten THL ja Puska asiaan liittyy?? 🙄

Tuoreimmat jutut