Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Haussa uusi puhelin? Tarkista joulun jälkeisten alennusmyyntien tarjonta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Perinteiset joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat täällä taas. Elektroniikkaliikkeistä alennuksia toistaiseksi ovat julkaisseet Verkkokauppa.com, Gigantti ja Power, minkä lisäksi Telialla on käynnissä omat Luurinmetsästyspäivät. Oheen olemme keränneet alkaneen viikon parasta tarjoussaldoa.

Telia

Telian tarjouksista löytyy muun muassa Honor 8 Lite, Galaxy A5 (2017), Nokia 5 ja Huawei P10. Lisäksi operaattori tarjoaa joukon päiväkohtaisia tarjouksia. Luurinmetsästyspäiviin sisältyy puhelinten lisäksi myös tabletteja, läppäreitä ja kuulokkeita, joten muillekin kuin uutta puhelinta etsiville löytyy ostettavaa. Tarjoukset voi katsastaa Telian kotisivuilta.

Verkkokauppa.com

Telian tapaan myöskään Verkkokauppa.com ei rajoita tarjouksiaan pelkkiin puhelimiin. Alennuksia löytyy niin peleistä, televisioista kuin kodin monitoimilaitteista. Puhelintarjouksista maininnan arvoisia ovat alle 400 euron Galaxy S7 ja alle 600 euron iPhone 7. Loput tarjoukset löytyvät Verkkokauppa.comin kotisivuilta.

Power

Erityisesti Huawein puhelimista kiinnostuneiden kannattaa pitää silmät auki Powerin tarjousviikoilla. Alennusmyynnistä voi käydä poimimassa niin Y6 2017 -budjettipuhelimen kuin Mate 10 Litenkin. Lisäksi Power tarjoaa hyvitystä lukuisista vanhoista puhelimista, joiden arvon voi tarkistaa Powerin nettisivuilla. Tarjouksiin voi tutustua Powerin tarjouskuvastosta.

Gigantti

Powerin tapaan myös Gigantin viikkotarjouksiin kuuluu hyvä määrä älypuhelimia. Valinnanvaraa löytyy aina alennushinnoin myytävistä Nokia-puhelimista Applen vanhoihin iPhone-malleihin. Myös aiemmin tänä vuonna julkaistu Samsung Galaxy S8 on saatavilla 599 euron tarjoushintaan. Loput tarjoukset löytyvät Gigantin kotisivuilta.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik2

  Hinta-laatusuhde,kaksoiskamera tekniikka (Leica) ja ominaisuudet huomioiden Huawei P10 ja (P10 Plus) ovat hintansa arvoisia älyluureja!.Ja myöskin kestäviä!.

  • Henrik1

   Huawei 👍👍👍👍. Maailman paras (Huawei), 😍😍😍😍.

 2. Jukka

  Huawei on hyvä mutta tylsä. Itse himoitsen nokiaa, siinä on jotain uutta. (Huavei p9 omistaja)

  • Henrik2

   Tylsä voi taas toimia paremmin. Tylsä (ulkokuori) ei automaattisesti tarkoita huonoa laatua.

   • Hendriks

    Niin,.?

  • Henrik2

   Ok.

  • YksVaan

   Nokia 5:n sulavaa käyttäytymistä olen ihmetellyt, sen sisuskalut kun eivät päätä huimaa 🙂
   Ainoa toinen täysin nykimätön käyttäytymiseltään on ollut OnePlus 3T

Tuoreimmat jutut