Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin ensi vuoden lippulaivamallit alkavat hahmottua – huhuissa julkaisuaika, emolevy ja kamera

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung kyltti logo

Galaxy S9 ja Galaxy S9+ lippulaivamalleista on liikkunut varteenotettavia huhuja pitkin joulukuuta ja nyt korealaismediassa julkaistut tiedot ovat entisestään vahvistaneet oletuksia siitä, mitä tuleman pitää. Samsungin odotetaan julkistavan uudet lippulaivamallinsa helmikuun lopussa pidettävillä Mobile World Congress -messuilla ja kauppoihin puhelimia voidaan odottaa maaliskuun aikana.

Korealaismedian tietojen mukaan Samsung tulee tekemään uusissa Galaxy-malleissa sisäisiä muutoksia ja käyttämään Applen iPhone X:stä tuttua pinottua emolevyrakennetta. Käytännön hyötynä uusi rakenne säästää tilaa puhelimen sisältä, mikä osaltaan voi mahdollistaa aiempaa suuremman akun tuomisen puhelimeen. Huhuissa Galaxy S9:n on arveltu sisältävän 3 200 milliampeeritunnin akun, joka on 200 milliampeerituntia Galaxy S8:aa enemmän.

Suuremman akun lisäksi tuoreet huhut tuovat varmistusta myös tiedolle, jonka mukaan Galaxy S9+ on saamassa uuden kaksoiskameran, samalla kun Galaxy S9 joutuu tyytymään yhteen takakameraan. Etupuolella Galaxy S9+ on saamassa selfie-kameran viereen myös erillisen iiriskameran, kun taas Galaxy S9:ssä etukamera ja iiriskamera on pakattu yhteen tilan säästämiseksi. Kamerapuolen teknologiasta on alustavien tietojen mukaan vastaamassa Samsungin oma Electro Mechanics -yksikkö, joka antaa viitteitä kamerateknologian uusimisesta.

Tarkemmin Samsungin tulevia lippulaivamalleja koskeviin huhuihin voi tutustua Mobiilin aiemmista uutisista.

Samsung Galaxy S9:n design OnLeaksin kuvassa.

OnLeaksin julkaisema hahmotelta Galaxy S9:n oletetusta designista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei juuri mitään kiinnostavaa sitten S7:n, 👎.

    • Hendriks

      Korjaan tässä tulee uusi piirisarja joka tuo jo läjän uusia ominaisuksia mitä muilla ei vielä ole!.

Tuoreimmat jutut