Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sharp aikoo Euroopan älypuhelinmarkkinoille – nyt paljastuivat kuvat ja tiedot tulevasta uutuudesta 17:9-kuvasuhteen näytöllä

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Sharp FS8018 paljastui TENAAn kuvissa.

Sharp FS8018 paljastui TENAAn kuvissa.

Japanilaiselta Sharpilta, joka nykyään kuuluu myös Foxconn-ryhmän omistukseen, on tulossa uusi FS8018-älypuhelinmalli etupuolen laajasti kattavalla näytöllä.

Mallikoodilla FS8018 nyt Kiinan TENAA-viranomaisen testikuvissa nähty puhelin voi saada lopulta myyntiin tullessaan mallinimekseen Aquos S3. Vaihtoehtoisesti kyse voi olla edullisemman hintaluokan uutuudesta.

Uutuus on varustettu 5,48 tuuman kokoisella näytöllä, jossa on 2040×1080 pikseliä. Kuvasuhde on siis hieman harvinaisempi 17:9. Järjestelmäpiirinä puhelimessa on kahdeksanytiminen 2,2 gigahertsin kellotaajuudella – todennäköisesti joko Snapdragon 630 tai Snapdragon 660 Qualcommilta. RAM-muistia on 4 tai 6 gigatavua, tallennusmuistia 64 tai 128 gigatavua. Akun kapasiteetti on 2 930 milliampeerituntia.

Eteen Sharp on valinnut 20 megapikselin kameran ja taakse 16 megapikselin kameran. Etukamera ilmeisesti muodostaa jälleen näyttöön loven aiemman Aquos S2:n tavoin. Etupuolella nähdään myös edelleen kotipainike, joka sisältänee myös sormenjälkilukijan.

Tähän asti lähinnä Japanin kotimarkkinoihinsa ja sen lähialueille keskittynyt Sharp on kertonut aikovansa tuoda puhelimiaan markkinoille jatkossa myös Euroopassa. Myös jo FS8018 voidaan siis hyvinkin nähdä myynnissä aiempaa laajemmin.

Sharp Aquos S2.

Sharp Aquos S2.

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut