Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Apollo-virtapankki lupailee suuria: iPhone X:n akku täyteen 90 minuutissa

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Varavirtalähteitä on tätä nykyä saatavilla jos jonkinlaisia, mutta nyt markkinoille on tulossa uudenlainen, nopeampaa latausta tarjoava virtapankki. Apollo-nimisestä projektista kertoo Phone Arena.

Apollo on maailman ensimmäinen virtapankki, jonka valmistuksessa on käytetty raaka-aineena muun muassa grafeenia. Uusien ideoiden ja CellsX:n teknologian ansiosta Apollo kykenee hyödyntämään USB-C-tyypin latausteknologiaa sekä itsensä lataamisessa että virran ulostulossa. Näin ollen laite, ainakin periaatteessa, latautuu itse mutta myös lataa muita laitteita nopeasti. Esimerkiksi iPhone X:n luvataan latautuvan täyteen vain puolessatoista tunnissa.

Kuulostaa hyvältä paperilla, mutta tässä vaiheessa kannattaa muistaa, että grafeenia ei vielä toistaiseksi ole hyödynnetty tällaisessa teknologiassa. Lisäksi, vaikka Apollo itse latautuisikin nopeasti, eivät ladattavat laitteet todennäköisesti ota virtaa vastaan yhtään sen rivakammin kuin ennenkään.

Apollo-virtapankki on kaikesta huolimatta jo kerännyt joukkorahoituksena kehitykseen ja valmistukseen tarvittavat varat. Ensimmäiset tukijat voivat saada noin 50 euron hintaisen tuotteen jo keväällä, mutta varsinaista julkaisua voitaneen odottaa alkukesästä.

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut