Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon GO juhlistaa talvilomia uusilla vesi- ja jäätyypin pokémoneilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Pokémon GO oli jättipotti sen kehittäjälle.

Niantic rohkaisee Pokémon GO -pelaajia viettämään talvilomansa pelin parissa julkaisemalla uuden teematapahtuman, jossa esitellään tuoreita vesi- ja jäätyypin pokémoneja. Lisäksi peli tarjoaa toisen mahdollisuuden napata Pikachun, jolla on päässään teemaan sopiva tonttulakki.

Talvitapahtuma alkaa Suomen aikaa tänään iltayhdeltätoista, jolloin pelaajille tarjoituu mahdollisuus napata uusia pokémoneja Hoennin alueelta. Aikaa pokémonien metsästämiseen on ensimmäiseen joulupäivään asti, jolloin tapahtuma päättyy vielä avoinna olevana kellonaikana.

Viime aikoina Niantic on lisännyt Pokémon GOhon uusia pokémoneja, jotka ovat alun perin tuttuja Game Boy Advancen Pokémon Ruby ja Sapphire peleistä. Talvitapahtuman myötä esiteltäviä tuttavuuksia ovat ainakin Sharpedo, Snorunt, Feebas, Wailmer, Relicanth ja Milotic. Lisäksi peliin tulee extra bonuksia ja pelin sisäisessä kaupassa myytävänä on erityistuotteita, jotka Nianticin mukaan tarjoavat ”vuoden parhaat tarjoukset”. Tarjouksiin kuuluvat Super Incubatorsit, Lure Modulesit ja Star Piecesit. Viimeksi mainittu on uutuustuote, jolla Stardust-kertymää voi korottaa puoleksi tunniksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut