Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft tuo kameraosaamistaan iPhonelle – tästä uudessa sovelluksessa on kyse

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft logo

Aiemmin tänä vuonna Microsoft poisti käytöstä Photosynth-palvelun, mobiilisovellukset ja palvelun verkkosivuston. Tänään Microsoft ilmoitti tuovansa Photosynthin takaisin osana Pix-kamerasovellusta, joka on saatavilla iOS-laitteille. Tarkoituksena on tarjota käyttäjille sovellus, jonka avulla puhelimella voi ottaa laajakulmakuvia useita eri kuvia yhdistelemällä.

Pix toimii teknisesti samalla tavalla kuin alkuperäinen Photosynth, mutta tarjoaa enemmän ominaisuuksia, jotka mahdollistavat nopeamman ja tasaisemman kuvankaappauksen. Lisäksi Pixin tekniikkaa on kehitetty valkotasapainon, sävyn korjauksen ja terävyyden määrittämisen osalta.

Photosynthin lisäksi Microsoft on lisännyt Pixiin myös uuden ominaisuuden, joka kulkee Pix Comix -nimellä. Kyseessä on toiminto, joka poimii videosta mielenkiintoisimmat kohdat ja muodostaa poiminnoista sarjakuvan. Microsoftin puolelta Pix Comixista kerrotaan seuraavasti:

”Pix käyttää hyödykseen syvää oppimismallia ja valitsee kolme korkealaatuista ruutukaappausta, etsien erityisesti tarkkoja kuvia, joissa silmät ovat auki ja ympäristö mielenkiintoinen. Pix Comic suorittaa tekoälyn vaatiman prosessoinnin puhelimella, valitsee parhaat kuvat ja muodostaa niistä sarjakuvan. Tämän jälkeen käyttäjä voi lisätä ja editoida mukaan puhekuplia, joita voi liikuttaa, kääntää ja suurentaa oman tarinan luomiseksi.”

Päivitetty Pix-kamerasovellus on ladattavissa App Storesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut