Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows 10:n uusin testiversio sisältää merkittävän tulevan toiminnon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Windows 10.

Microsoftin uusin Windows 10:n testiversio Build 17063, esiversio tulevasta Redstone 4 -päivityksestä, sisältää lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten päivitetyn Cortanan ja joukon käyttöliittymämuutoksia.

Merkittävimpänä muutoksena Redstone 4:ssä ja nyt 17063-testiversiossa mukana on Timeline, joka laajentaa Windows 10:n nykyistä tehtävänäkymää. Timeline näyttää käyttäjän aikaisemmin tekemät aktiviteetit ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden helposti jatkaa kesken jääneitä asioita.

Alun perin Microsoft esitteli Timelinen Build 2017 -tapahtumassaan Washingtonissa toukokuussa. Tällöin ominaisuuden odotettiin saapuvan käyttäjien kokeiltavaksi osana syksyn Windows 10 Fall Creators Update -testiversiota. Sittemmin Timelinen julkaisua päätettiin lykätä, jolloin testaamiseen jäi enemmän aikaa Microsoftin sisällä.

Timeline-aikajana mahdollistaa visuaalisesti paluun aiempiin tehtäviin.

Timeline-aikajana mahdollistaa visuaalisesti paluun aiempiin tehtäviin.

Nykytilanteessa Timeline tukee Microsoftin omia sovelluksia, kuten Edge-selainta ja Office-ohjelmia (Word, Excel, PowerPoint ja OneNote). Lisäksi Microsoftin kaupasta ladattavat UWP-sovellukset (Universal Windows Platform) sisältävät lähtökohtaisesti Timeline-tuen. Ajan kanssa tuen voidaan odottaa laajentuvan myös muihin Windows-ohjelmiin.

Timelinen julkaisun myötä käyttäjille tulee saataville lukuisia työkaluja, joilla Timelinessa näkyvää sisältöä voi rajoittaa. Timelinestä voi halutessaan piilottaa esimerkiksi henkilökohtaisen tilin, työtilin tai koulutilin tapahtumat.

Tarkemmin Timelinen toimintaan, kuten myös muihin Redstone 4 -päivityksen tuomiin uudistuksiin, voi tutustua alta löytyvältä videolta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. YksVaan

    Hyvä ominaisuus tuo Timeline. Samantyyppinen, kuin Mac koneissa Time Capsule.
    Pukkaa jatkuvasti parannuksia – hTässähän täytyy ihan alkaa seuraamaan, jos voisi palata takaisin Windows käyttäjäksi 😁

  2. KIME1980

    Ironista kyllä juuri kun windows mobiili versiokin rupeaa olemaan hyvä käyttää niin sille ei enää julkaista puhelia ja appseja.

Tuoreimmat jutut