Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple jätti toteuttamatta – tältä iOS 11 voisi näyttää iPhone X:ssä täystummalla teemalla

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Uuden iPhone X:n myötä sen iOS 11 -ohjelmiston odotettiin saavan vaihtoehdoksi täyden tumman teeman, joka sopisi yhteen iPhone X:ssä käytettävän OLED-näyttöteknologian kanssa. Apple ei kuitenkaan uutta tummaa iOS 11:een tuonut.

OLED-näytöillä musta on todella mustaa, mikä tekee tummasta teemasta näyttävämmän, minkä lisäksi mustat pikselit näytöllä eivät kuluta virtaa. Tummalla teemalla iPhone X:ään saisi siis myös paremman akunkeston.

Apple tarjoaa nykyisin asetuksissa käyttöapuvalintojen alla mahdollisuuden käänteisiin näytön väreihin, nykyisin myös älykkäästi osittain, mutta tämä ei vielä vastaa täyttä tummaa teemaa.

Nyt Isossa-Britanniassa teollista muotoilua opiskeleva Maximos Angelakis on suunnitellut iPhone X:ään ja iOS 11:een alla kuvissa nähdyn näyttävän tumman teeman. Lisää kuvia löytyy vielä Angelakiksen omilta verkkosivuilta. Asiasta on uutisoinut myös 9to5Mac-sivusto.

Angelakis on kertonut suunnittelemansa tumman teeman saaneen inspiraatiota myös OLED-näytöllä varustetusta Apple Watchista, jossa käyttöliittymä on alun suunniteltu tummaksi.

Nähtäväksi jää, tuleeko Apple ajan myötä lisäämään täyden tuuman vaihtoehdoksi, kun OLED-näytöt iPhoneissa yhä yleistyvät.

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Mooses80

  Kyllä sais! Asia joka ottaa päähän ja toinen on ääniasetukset androidissa fiksummin ratkastu kun saa valita erikseen eritoiminnoille äänet. Herätys kello myös kiviaikanen, herätys kellossa pitäis olla hiljanen herätys mahdollisuuus niin että ensin hiljasella äännellä ja sit voimistuis.. mut ei 😒

 2. Juha

  Minkälainen ”kuristin” Applella on laitettu tähän versioon? Siis se Applen viritys, joka hidastaa prosessoria mitä vanhemmaksi puhelin tulee?

  • pekosbill

   Samanlainen kuristin kun sinun pienen peniksen ympärille. Pitäisi olla sinulle jo tuttujuttu.

  • kk

   Ei ole missään puhelimessa kuvailemaasi kuristinta. Jotkin puhelimet sen sijaan rajoittavat virrankulutustaan akun kapasiteetin heikentyessä, mikä myös hidastaa puhelinta.

   • Jaska

    Mutta kun netissä lukee :)

Tuoreimmat jutut