Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Reddit panostaa mobiilikokemukseen – julkaisi massiivisen sovelluspäivityksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Maailman suosituimpiin verkkosivustoihin lukeutuva Reddit julkaisi virallisen älypuhelinsovelluksensa viime vuonna. Nyt se on saanut merkittävän päivityksen ja rutkasti lisäominaisuuksia, kertoo Techcrunch.

Pitkään Reddit-keskustelupalstasivuston sovellukset olivat kolmansien osapuolien käsissä, mutta sittemmin viralliset vastineet tulivat vihdoin saataville. Nyt niitä on päivitetty etenkin mediasisältöä silmällä pitäen. Vastedes niin kuvien, videoiden kuin GIF-tiedostojen selailu on huomattavasti aiempaa sujuvampaa ja onnistuu iOS-laitteilla myös koko näytön tilassa. Sovelluksen kommenttiosio tukee iOS:llä nyt myös Twitter-tyyliin live-kommentointia, jonka lisäksi chat-osio on saatavilla mobiilikäyttäjille virallista tietä pitkin sekä iOS:llä että Androidilla.

Eräs iPhone- ja iPad-käyttäjien hartaimmista toiveista on myös otettu huomioon, ja Reddit-sovellus antaa vastaisuudessa avata linkkejä myös Safari-selaimella sovellukseen sisäänrakennetun vastineen sijasta. Reddit on lisännyt myös mahdollisuuden lisätä pieniä, selainversiosta tuttuja kuvakkeita julkaisujen yhteyteen, joten vastaisuudessa esimerkiksi ansaittujen pokaalien tai syntymäpäivästä ilmoittavan kakku-kuvakkeen saa näytille sekä iOS:llä että Androidilla.

Molempien alustojen sovellukset saavat myös uusia, lähinnä ylläpitäjille suunnattuja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat esimerkiksi sääntöjenvastaisten kommenttien poistamisen tai niistä huomauttamisen. Tämän lisäksi ylläpitäjien välinen modmail-viestintä on niin ikään saatavilla myös sovelluksen kautta.

Redditin mukaan sillä on jo enemmän mobiilikäyttäjiä kuin tietokoneella surffailevia, joten älypuhelinsovellukseen panostaminen on varsin ymmärrettävää. Redditin täysin uudistettu sovellus on nyt ladattavissa sekä Google Play -kaupasta että App Storesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut