Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudenlainen Surface-laite tulossa? Microsoftilta jälleen uusi patenttihakemus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

surface-pro-4 kynä

Microsoftin uusi patenttihakemus on paljastunut koskien saranamekanismia laitteessa, joka voisi viitata huhuttuun Surface Courier -malliin. Viimeisen vuoden aikana Microsoft on hakenut useita patentteja, jotka viittaavat taitettavaan laitteeseen. Aiemmin lokakuussa Microsoftin sisältä paljastui tieto, että yritys testaa prototyyppiä taitettavasta laitteesta, jossa fokus on kynän ja digitaalisen musteen hyödyntämisessä. Huhujen mukaan laite käyttäisi uusinta versiota Windows 10:stä.

Tänään julkisuuteen vuotaneet patenttikuvat näyttävät, miten kaksi näyttöä sisältävä laite yhdistetään pienillä saranoilla. Saranat tarjoavat laitteelle lukuisia uniikkeja asentoja, kuten tablettina käyttämisen, teltta-asennon ja kannettavatilan. Kahta näyttöä voidaan käyttää sekä yhtenä isona näyttönä että erillisiin tarkoituksiin, riippuen laitteen asennosta. Tarkempia teknisiä yksityiskohtia tarjoaa Roland Quandt tuoreessa twiitissään.

Kahden näytön hyödyntäminen samassa laitteessa ei ole ideana uusi, sillä Microsoft on kehittänyt samanlaista ratkaisua jo vuonna 2010 osana Courier-projektiaan. Nyt uudet patentit kuitenkin antavat viitteitä projektin uudelleen herättelemisestä, mitä tukee myös teknologian nopea kehitys viime vuosina. Vastaavia kahden näytön ratkaisuja on tänä vuonna nähty matkapuhelimissa muun maussa ZTE:n taholta.

Microsoftin patenttihakemus koskien uutta saranamekanismia kaksinäyttöisessä laitteessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Zaqqe

    Kahtia taittuva malli ei vakuuta. Pitäisi mennä kolmeen osaan niin saataisiin kunnollinen kymppituumainen tabletti. Puhelinmallissa kuvasuhde n. 18:9 ja tablettina 2:3.

    En tosin pidätä hengitystä tuon julkistusta odotellessa…

Tuoreimmat jutut